NET TAMİR
NET TAMİR
Adana
DOLAR32.5079
EURO34.8757
ALTIN2485.4

Ak Partili Mehmet Ay: "Ahlaksız Teklifi Karalar'da Kabul Etti, Hesabı sorulacak

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
Ak Partili Mehmet Ay: "Ahlaksız Teklifi Karalar'da Kabul Etti, Hesabı sorulacak
Abone ol
Ak Partili Mehmet Ay: "Ahlaksız Teklifi Karalar'da Kabul Etti, Hesabı sorulacak.

AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın muhtarlara ahlaksız teklif yaptığını yineleyerek, "Muhtarlarımızı rencide etti. Siyasi rüşvetin hesabını millet sandıkta, biz ise hukuk önünde soracağız" dedi.

Çukurova Barış Gazetesinden Kurtuluş Kılıç'a konuşan Mehmet Ay, Karalar'ın, "bir cumhurbaşkanlığı yardımcılığı da ben kapabilir miyim" arayışı ile hareket ettiğini söyledi.

Ay, daha sonra şu görüşlere yer verdi:

"RÜŞVET VERDİĞİNİ O DA KABUL EDİYOR!"

"Bu çok yanlış bir yöntem ve tasvip etmemiz asla mümkün değil. Belediyeye bir işçi alınmasının da hediye çeki dağıtılmasının da belli bir kriteri var. Belediyenin ihtiyacı olur ve bu istihdam sağlanır ama, sen bunu seçimler öncesinde vaat ederek oy karşılığında yaparsan bu ahlaki de değil, siyaseten de hukuken de uygun değil. 

Milletimiz de bunu kabul etmez. Zeydan Bey hizmet yapmayacağını ortaya koydu. Beceriksiz yönetimini bu şekilde kapatmaya çalışıyor. Adanalılar 4 yıldan beri yazları sivrisinek yüzünden pencere açamaz oldu. Büyükşehir Belediyesi en basit bir belediyecilik faaliyetini bile yerine getiremiyor ama Zeydan Karalar belediye başkanlığı yapması gerekirken İstanbul ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlarından esinlenerek, "Acaba ben de bir Cumhurbaşkanı yardımcılığı kapabilir miyim" düşüncesiyle Kemal Kılıçdaroğlu’nun oy avcılığına düşmüş. Bunu yaparken yaptığı hizmetleri mi söylüyor, yoksa insanlara siyasi rüşvet teklif ederek ahlaki olmayan bir tutum mu sergiliyor? 

Bu yanlış bir politika. Zaten Zeydan Karalar’ın gittiği yol, yol değil. Ben aziz milletimizin gereken cevabı 2024’te vereceğini düşünüyorum. Bu çok ahlaksızca bir teklif ve her onurlu vatandaş kendisine yapılan ahlaksız tekliften rahatsız olur. Biz muhtarlarımızın içine düşürüldüğü bu nahoş durumu ortaya koymak istedik. Zeydan Bey siyasi rüşvet verdiğini de inkâr etmiyor zaten.


Karalar'dan 'oy baskısı' iddiası itirafa dönüştüÖnceki Haber

Karalar'dan 'oy baskısı' iddiası itirafa...

Ankara Antalya Uçak BiletiSonraki Haber

Ankara Antalya Uçak Bileti

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar