ayyuce
Adana
DOLAR32.3643
EURO34.9818
ALTIN2324.9

Başkan Uludağ’ın ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ mesajı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Uludağ’ın ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ mesajı
Abone ol

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Başkan Uludağ mesajında, insanlığın gelişmesinde önemli bir yeri olan kadınların Dünya insanlık ailesi için kadın demenin fedakârlık demek olduğunu belirtti.

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ hayatımızın her alanına yön veren kadınların fedakârlıklarıyla, aile yapısı ve topluma verdiği emek ile onları seven, insanlığın umudunu yeşerten ve gelecek nesilleri yetiştiren özelliği ile değeri ölçülemeyecek kadar önemli bir konumda olduğuna dikkat çekti. 

KADINLARIMIZ TOPLUMUZUN MİMARLARIDIR
Başkan Uludağ, "dünya üzerinde gördüğümüz her şey kadının eseridir" diyen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün de söylediği gibi Türk kadını, eğitimden çalışma hayatına, bürokrasiden siyasete, spordan sanata kadar her alanda önemli bir rol üstlenmiştir. 'Toplumun mimarı olan en kıymetli hazine kadınlarımızdır' diye konuştu.

Açıklamasının devamında özellikle ülkemizde son yıllarda kadına yönelik yaşanan şiddette dikkat çeken bir artış olduğuna değinen Başkan Uludağ; "Umuyorum ki kadına yönelik yaşanan bu tür müessif olaylar son bulur. İnanıyorum ki kadının değer gördüğü, kadına yönelik şiddetin son bulduğu toplumlar daha başarılı, daha huzurlu ve geleceğe güvenle bakabilen nesiller yetiştirir. Bu bilinçle 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum" dedi.


Adana’da güvenlik kameralı kumarhaneye baskınÖnceki Haber

Adana’da güvenlik kameralı kumarhaneye b...

Adana’da yol kenarında ceset bulunduSonraki Haber

Adana’da yol kenarında ceset bulundu

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar