ayyuce
Adana
DOLAR32.337
EURO35.1352
ALTIN2307.3

Berber ve Kuaförler Malzeme Alırken Nelere Dikkat Etmeliler?

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Berber ve Kuaförler Malzeme Alırken Nelere Dikkat Etmeliler?
Abone ol
Berber ve kuaförler, kişisel bakımın en önemli kısımlarından biri olan saç-sakal bakım sürecinde düzenli olarak gidilen yerler.

Berber ve kuaförler, kişisel bakımın en önemli kısımlarından biri olan saç-sakal bakım sürecinde düzenli olarak gidilen yerler. Bununla birlikte, bir kuaför ve berberin iyi bir kesim yapabilmesi, saçlarda istenen formu sunabilmesi adına doğru malzemelere sahip olması önemli.tirassepetim.com Dijital Kanallar Sorumlusu İmren Keser, berber ve kuaförler için malzeme alımında nelere dikkat edilmeli sorusunun yanıtlarını paylaştı.

Berber ve kuaför malzemelerinde kalite çok önemli

Tıraş Sepetim Dijital Kanallar Sorumlusu İmren Keser’in röportajında öne çıkan ifadeler şu şekilde:

Berber ve kuaförler, kişisel bakımını profesyonellere emanet etmek isteyenlerin tercih ettiği yerler. Bir kadın kuaförüne ya da erkek berberine gidildiğinde, müşteriler için en iyi hizmeti almak oldukça önemli. Bu esnada, berberin, kuaförün yeteneği kadar malzeme kalitesinin de önemi çok yüksek. İşte bu noktada, berber ve kuaförlerin her zaman ‘en iyi malzemeyi’ seçmesi gerektiğini öneriyoruz. Berberler için tarak dışında tıraş makinesi, berber makası ve tıraş tası gibi ürünlerin yanı sıra tıraş kremi ve saç-sakal kesme makinesinde kalite farkı önemlidir. Bir berber ya da saç tasarımcısı bunu anlamasa bile, müşteriler her zaman anlar. Bu nedenle kaliteden ödün vermemek gerekir.

Uygun fiyatlı ve uzun kullanım ömrüne sahip ürünler

Her esnaf için, kaliteli ürün kullanımını elbette önemli ancak işin bir diğer gerçeği de maliyetler. Berber ve kuaförlerde, erkek vücut spreyi, ustura, şarjlı tıraş makinesi başta olmak üzere onlarca farklı ürün öne çıkabiliyor. Tüm bu ürünler, berber ve kuaförler için ciddi bir maliyet kalemi olmasından ötürü düşündürücü olabilir. Bu noktada hem uzun ömürlü, hem uygun fiyatlı hem de kaliteli ürünleri satın almak önemli. Berber ve kuaförler için, bu tip ürünler satın alırken enerji sarfiyatına dikkat etmek de kritik. Birçok kişi için önemsiz bir konu olsa da, satın alınan berber ve kuaför malzemelerinin düşük enerji sınıfında olması, uzun vadede elektrik giderleri üzerinde pozitif bir etki yapabilir.

Toptan berber ve kuaför malzemesi satın alımında çeşitli mağazalara giden esnaflar, özellikle enflasyonun Türkiye’de ve küresel çapta yüksek olduğu bu dönemde, zamlardan şikayetçi olabilir. En kaliteli berber ve kuaför ürünlerinde en ucuz ürünleri bulmak için yapılması gereken online satış sitelerine göz atmak. Bunun birçok nedeni var ancak en önemlisi, fiyata göre sıralama ile en ucuz tarak, ustura, tıraş bıçağı gibi ürünleri kolayca keşfetmek. Tüm berber ve kuaför esnafı için kaliteli hizmet vermek önemli ancak bütçe de zorlanmamalıdır. Bu nedenle, uzun yıllar kullanılabilecek kalitede saç-sakal kesim ve boyama malzemeleri tercih edilmelidir.

 

Akhisar Haber


Ayağınızı Serin Tutacak 5 Ayakkabı ÇeşidiÖnceki Haber

Ayağınızı Serin Tutacak 5 Ayakkabı Çeşid...

Nişanlıya Alınabilecek Takılar Nelerdir?Sonraki Haber

Nişanlıya Alınabilecek Takılar Nelerdir?

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar