sabancı
NET TAMİR
türk haberler
Adana
DOLAR32.5371
EURO34.635
ALTIN2499.1

Çöp toplarken B.Şehir’e müdür oldu, kıymet bildi mi?

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çöp toplarken B.Şehir’e müdür oldu, kıymet bildi mi?
Abone ol

Şans insana bir kere gülmeye görsün, işte o zaman Allahın "yürü ya kulum" dediği şanslı insanlar kervanına katılmış olursunuz, tabi ki kadir kıymet bilirseniz..

Özcan Zenger isimli bir belediyeciden bahsetmek istiyorum. O Zenger ki, Seyhan Belediyesi Temizlik işleri personeli olarak kamyonların arkasında çöp poşetleri ile boğuşurken, Zeydan Karalar sayesinde kendisini bir an da daire başkanı koltuğunda buluverdi.

İlkokul mezunu olduğu söylenen Özcan Zenger, Zeydan Karalar'ın Büyükşehir Belediye Başkanı olması ile birlikte Çevre Koruma Daire Başkanlığına getirildi. Ancak tahsil durumu yetersiz kalınca vekaletle yetinildi.

Bu süreçte belediye içinde bazı hadiseler yaşandı. Sonraki süreçte görevden alındı ancak, şoförü ile birlikte emrine 2020 Model Ford Focus araç tahsis edilerek bir kenarda durması istendi.

Edinilen bilgilere göre, Başkan Karalar'a, Özcan Zenger hakkında bir dizi şikayetin ulaştırıldığı ifade ediliyor. Bu şikayetlerin odağında "Zenger, herkesin işine karışıyor, çalışmalara engel oluyor, yerine atanan daire başkanın göze girmemesi için her türlü çabayı gösteriyor" şeklinde iddialar yer alıyor.

Yaşananların verimi azami derecede etkilediği, çalışanların kaostan ötürü yaka silktiği böylesi bir ortamda, daire başkan ve müdürlerinin diken üsünde olduğu öne sürülüyor.  Bu arada, iddialar karşısında Özcan Zenger'in de cevap hakkının doğduğunu hatırlarak sözlerimize son verelim. Şimdilik bu kadar...

Pandemiden azade korkusuz günlerin bir an önce gelmesi dileği ile...

Hoşça kalın..

(AE)


Gazeteciler Üvey Evlat mı?Önceki Haber

Gazeteciler Üvey Evlat mı?

Mısır Çarşısı’nda ’Cinsel Ürün’ baskınıSonraki Haber

Mısır Çarşısı’nda ’Cinsel Ürün’ baskını

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar