ayyuce
Adana
DOLAR32.397
EURO35.0643
ALTIN2326.7

Eminevim Bunları Yaşattın Ya

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Eminevim Bunları Yaşattın Ya
Abone ol
Üzgünüm Eminevim Böyle yangınlar, sel felaketler varken bir de borç harç sürdürme sürecini bize yaşatın ya...

ŞİKAYETÇİ BETÜL T.

"Mart itibariyle 5 yıla girdi ödüyorum. Maalesef ne hikmettir (Hikmetinden sual olunmaz rabbimin) kura çıkmadı bize... Haziran 20' de teslimat süreci başlıyor. 1 ay içinde gerçekleşecek...   Temmuz ayında teslim almış gibi aidatımı da yüksek ödeme ile ödedim. Haziran 20 olunca gerekli evrakları öğrendik hepsini teslim de ettik. Sonra senetler gelecek imza atacağız dediler.  Teslimat olmuş gibi borçlanma senetlerimizi de imzaladık. Her şey tamam dediler. Merkezden de teslimatla ilgili arkadaşlarımız arayacak dediler.

Bizde sabırla bekliyorduk Nihayet Haziran 20'sinden itibaren 40. gün dolmadan ne zaman teslim edeceksiniz diye 3 gün kala sorayım dedim ki iyi ki demişim Ne gariptir, önceden hiç bilgi vermedikleri eksik evraklarımız varmış. Nasıl yani derken çok sıkıntılı şartlara rağmen ertesi gün teslim ettik. Şimdi yok ekspertiz raporu, yok genel müdürlük onayı, yok teslimat programı 10 gün daha atıldı 10 gün sonra nihayet alabildik. yakıştı mı? Be Eminevim. 10 gün önce benim taksitim için hatırlatma mesajını gönderen sen, Neredeyse aylık bazen daha sık bir ihtiyacınız mı diye soran sen... Şimdi neredeyse teslimatı uzatmak için her vesileyi kendi lehine kullanan sen...

1. Defa kuralarda çıkmayan bir adamı yeniden sanki 1. Ay çıkan gibi 40 gün bekletmek ve üzerine 10 gün daha eklemek hiç mantıklı değil... Müşterilerinle teslimat sürecinde iyi ilişkilerini sürdürmeniz gerekirdi. 2. Sözleşmede varmış! DASK ® ve Özel konut sigortası Eminevim'den yapılması gerekiyormuş 480 TL kesildi bu yüzden. Özel konut sigortasını kesildikten sonra öğrendim ki 3 kuruş için değer miydi Eminevim. 3. 4+1 ev hayali ile girdik Ama enflasyon değer artışı ve çıkmayan kura vs ile bizim para ile 1+1 güzel bir şey almak ancak mümkün Ama biz 4+1 istiyoruz Paramızı alalım biriktirelim biriktirmeliyiz dediysek te hayır tapu devri almalısınız ki size paranızı verelim dediler.  5300 TL yoktan harcayarak kayınpederimin tapusunu üzerime alarak ancak alabildik. Bunca yıl tecrübesi olan Eminevim'e bu kadar şartlardan mağduriyet yaşamış bir üyeye böyle matematiksel çözüm bence hiç yakışmadı. Matematikle değil olabilecek birçok maliyetsiz çözüm yok muydu Allah aşkına. Gerçekten üzgünüm..."


İcralık çocuğa babaanne operasyonuÖnceki Haber

İcralık çocuğa babaanne operasyonu

Seyhan Halk Pazarı’nın ikinci şubesi açıldıSonraki Haber

Seyhan Halk Pazarı’nın ikinci şubesi açı...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar