ayyuce
Adana
DOLAR32.3842
EURO35.0429
ALTIN2326.4

Koza Halı Türkiye’de Satış Ağını Genişletiyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Koza Halı Türkiye’de Satış Ağını Genişletiyor
Abone ol
Koza Halı, 60 yıla yakın tecrübesiyle hızlı ve istikrarlı büyümesini devam ettiriyor. Türkiye ve Dünya’nın en büyük dış mekan halı üreticilerinden biri olan Koza Halı, Türkiye yatırımını her yıl daha da artırıyor.

Koza Halı, 60 yıla yakın tecrübesiyle hızlı ve istikrarlı büyümesini devam ettiriyor. Türkiye ve Dünya’nın en büyük dış mekan halı üreticilerinden biri olan Koza Halı, Türkiye yatırımını her yıl daha da artırıyor.

Geçtiğimiz günlerde Belek’de düzenlediği bayi toplantısıyla, yıl sonu hedeflerini ve yeni koleksiyonlarını tanıtan firma; 750 kişinin katılımıyla gerçekleşen toplantıda, 27 adet yeni koleksiyona ait 300 yeni deseni bayileriyle paylaştı.

Dış mekan halılarda sektör liderleri arasında yer alan marka, geniş koleksiyonlarının yanı sıra özel desen tasarımlarıyla da adından söz ettiriyor. Transparan ve iyi üretim süreçleri ile dünyaya, doğaya ve insana saygı çerçevesinde yaratılan tasarımların yer aldığı koleksiyonlar ise müşterilerden tam not almaya devam ediyor.

Koza Halı Genel Müdürü İbrahim Cingisiz: Zorlu ekonomiye rağmen, ciromuz ve ihracatımız arttı.

Cingisiz, başarılı geçen bayi toplantısında geçtiğimiz yıla oranla bağlantıyı 75 artıran Koza Halı’nın, 2022 hedefini revize ederek yıl sonuna kadar +25’lik bir artış öngördüğünü sözlerine ekledi. Ülkemizin ve dünyanın mücadeleyle geçirdiği son 2 yılın olumsuzluklarının getirdiği yeni fırsatları doğru değerlendirdiklerinin altını çizen Cingisiz, önümüzdeki yıllarda yurtdışı yatırımlarının yanı sıra Türkiye yatırımlarını da hız kesmeden devam ettireceklerini sözlerine ekledi.

 

 

Koza Halı Hakkında:

Koza Halı, sektöre, 60’lı yıllarda üç rapierli kilim üretimi ile başladı. 70’li yıllarda battaniye üretimine yol açan çağdaş boyama yöntemlerinin yanı sıra kamgarn ve yarı kamgarn iplik üretimine başlayan Koza Halı, 80’li yıllarda halı üretimine geçerek, ilk çökmeli halıyı şirketin kendi üretimi olan yüksek hacimli elyaftan elde edilen akrilik iplik ile üretti. Hızlı ve istikrarlı bir büyüme sergileyen Koza Halı, 2000’li yılların başında ileri teknolojiye sahip firmalar arasında yerini aldı ve bu başarıyı ihracat hacimlerinde elde ettiği liderlik takip etti. 2004 yılında ilk düz dokuma halı üretimine başlayan firma, ilk şönil halı üretimi, ilk yerel uzun havlı (shaggy) halı üretimi, ilk yerel dış mekân halı üretimi, sıfır havlı halı üretimi gibi ilklere imza attı. 60 yıllık halıcılık deneyimiyle büyüyen Koza Halı; düz dokuma iç ve dış mekân halılarının önde gelen üreticilerinden biri olarak, mekanlara yaptığı şık dokunuşlarla özenli yaşam alanları yaratıyor.

 


Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı


5. Uluslararası Kadın Yönetmenler Festivali’nde ödüller sahiplerini bulduÖnceki Haber

5. Uluslararası Kadın Yönetmenler Festiv...

Aybar Kar Fırtınası Armut’ta Kış Servislerine Talepleri ArtırdıSonraki Haber

Aybar Kar Fırtınası Armut’ta Kış Servisl...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar