NET TAMİR
türk haberler
Adana
DOLAR32.6039
EURO34.7971
ALTIN2488.0

MHP İL Başkanı Yusuf Kanlı 'Adım Adım Adana Yollarında'

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
MHP İL Başkanı Yusuf Kanlı 'Adım Adım Adana Yollarında'
Abone ol
MHP İL Başkanı Yusuf Kanlı 'Adım Adım Adana Yollarında.'

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatlarıyla yurt genelinde uygulamaya geçirilen 'Adım Adım 2023; Ahilerle Gününüz Bereketli Olsun' temalı program kapsamında sahaya çıkarak; Tufanbeyli, Saimbeyli, Feke ilçelerinde esnafa çat kapı ziyaretler gerçekleştirdi.

Tüm esnafın elini sıkan, hal ve hatırlarını soran Yusuf Kanlı, tevazu sahibi kişiliğiyle, güler yüzlü, samimi iletişim diliyle gönülleri fethetti. Başkan Kanlı, bir çayhanede soba yaktı, bir dükkanda kaynak yaptı, başka bir dükkanda demir dövüp, ocakta ateş körükledi. 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, bir taraftan tebrikleri kabul ederken diğer yandan dış gezilere de başladı.

Esnafa çat kapı ziyaret

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatlarıyla yurt genelinde uygulamaya geçirilen “Adım Adım 2023; Ahilerle Gününüz Bereketli Olsun” temalı program kapsamında sahaya çıkarak; Tufanbeyli, Saimbeyli, Feke ilçelerinde esnafa çat kapı ziyaretler gerçekleştirdi.

Kaynak yaptı, demir dövdü

Tüm esnafın elini sıkan, hal ve hatırlarını soran MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, tevazu sahibi kişiliğiyle, güler yüzlü, samimi iletişim diliyle gönülleri fethetti. Feke’de sanayi sitesindeki esnafı da gezen Başkan Kanlı, bir çayhanede soba yaktı, bir dükkanda kaynak yaptı, başka bir dükkanda demir dövüp, ocakta ateş körükledi.  

2023 seçimlerinin önemi…

Yusuf Kanlı, gezilerin ardından yaptığı açıklamada “Allah korusun, Cumhur İttifakı’nın kaybetmesi sadece Türkiye’nin değil aynı zamanda Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin, Azerbaycan’ın, Libya’nın; tüm gönül coğrafyamızın kaybetmesi, tüm terör örgütlerinin ise kazanması sonucunu doğuracaktır. O yüzden 2023 seçimleri Türkiye’nin kader seçimidir. 2023 seçimleri asrın seçimidir. Bu nedenledir ki Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi bu seçime büyük önem vermektedir. Dolayısıyla bizler de bu şuurla sahadayız, bu gerçeği her yerde anlatacağız.” ifadesini kullandı.

Ziyarete eşlik eden isimler

Başkan Yusuf Kanlı’nın ziyaretlerine MHP Adana İl Divan Kurulu Üyeleri Hüseyin Zorba, Şevki Kaya, Mahir Şafak, Emin Canlı, Sayım Azmaz, Oğuz Memiş, Mükremin Kara, Umut Polat, Muhammet Çetin; MHP Tufanbeyli İlçe Başkanı Haydar Dömek, Saimbeyli İlçe Başkanı Abdullah Esentürk, Feke İlçe Başkanı Fikret Çilingir, Saimbeyli Belediye Başkanı Mustafa Şahin Gökçe eşlik ettiler.


Kedi Mamalarında Zehirli Kimyasal alarmıÖnceki Haber

Kedi Mamalarında Zehirli Kimyasal alarmı

Müteahhitler TOKİ'den geniş balkon istiyorSonraki Haber

Müteahhitler TOKİ'den geniş balkon istiy...

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar