türk haberler
türk haberler
Adana
DOLAR32.6006
EURO34.8122
ALTIN2495.2

Pırlanta Yüzük Satın Al

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Pırlanta Yüzük Satın Al
Abone ol

Pırlanta yüzükler çok geniş bir çeşitlilik ile satışa sunulmaktadır. Her biri el işçiliği ile özel olarak tasarlanan ve üretilen tüm modellerde farklı karatlarda pırlanta taşlar kullanılmaktadır. Aynı zamanda pırlanta yüzük modelleri Safir, Yakut ve Zümrüt gibi çok değerli taşlarla hazırlanan özel modelleri de içerisinde barındırmaktadır. Dolayısıyla üretilen her bir pırlanta yüzük fiyatı bir diğerinden farklı olarak belirlenmektedir.

Pırlanta yüzük modelleri ne kadar çeşitli olursa uygulanan fiyat çeşitliliği de o kadar fazla olacaktır.  Fiyat çeşitliliğinin fazla olması her bütçeye uygun pırlanta yüzüklerin satışa çıkarılıyor olması demektir. Sizlerde geniş bir fiyat aralığında en şık ve en tarz modeller de hazırlanmış olan pırlanta yüzükleri tek bir çatı altında incelemek istiyorsanız Yetkin Diamond markasının online alışveriş sitesine giriş yapabilirsiniz. Buradan yer alan indirimli pırlanta yüzük modellerini inceleyebilir ve bütçenize en uygun olan ürünleri seçerek bunları online olarak satın alabilirsiniz.

Garantili ve Sertifikalı Pırlanta Yüzük Satışı

Yetkin Diamond markası ülkemizin en önemli pırlanta üreticilerinden birisi olarak faaliyet göstermektedir. Firma bünyesinde üretilen tüm pırlanta yüzük modelleri el işçiliği ile hazırlanan çok değerli ürünlerdir. Her bir ürün garantili olarak satışa sunulmaktadır. Aynı zamanda satışa sunulan tüm pırlanta yüzük modellerine ait bir sertifika bulunmaktadır. Bu sertifikalarda satın almış olduğunuz pırlanta yüzüğün taşları hakkında değer bilgisi verilmektedir.

 Garantili ve sertifikalı pırlanta yüzük modellerini online olarak satın alabilmek için Yetkin Diamond Web sayfasına giriş yapabilirsiniz. Burada yer alan pırlanta yüzük kategorisinde en uygun fiyatlarla satışa sunulan yüzükleri güvenli ödeme yöntemleri ile satın alabilirsiniz. Satın almış olduğunuz tüm ürünler en hızlı şekilde kargo ile adresinize teslim edilmektedir.


Kozan ormanları küllerinden yeniden doğduÖnceki Haber

Kozan ormanları küllerinden yeniden doğd...

Adana'da hazine arazisi yağmasıSonraki Haber

Adana'da hazine arazisi yağması

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar