ayyuce
Adana
DOLAR32.3744
EURO35.0772
ALTIN2325.3

Sağlık Sen Adana Şubesi depremzedelerin yanında

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
Sağlık Sen Adana Şubesi depremzedelerin yanında
Abone ol
Sağlık Sen Adana Şubesi depremzedelerin yanında.

Sağlık-Sen, Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi bahçesi ile İskenderun Devlet Hastanesi bahçesine sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarına yönelik Sağlık-Sen İkram Evi’ni hizmete açtı.

Sağlık-Sen, yüzyılın felaketi olarak adlandırılan Kahramanmaraş merkezli depremlerde en büyük yıkımı yaşayan Hatay ve İskenderun’da, Sağlık-Sen İkram Evi açtı. İikram evinde, Türkiye genelindeki Sağlık-Sen teşkilatları dönüşümlü olarak hizmet verecek.

Konu ile açıklama yapan Sağlık-sen Adana Şube Başkanı Bekir Nennioğlu, "kendileri de depremzede olan Adana SağlıkSen üyelerimiz hazırladıkları; pasta, börek, kek, sarma ve dolmaları kendi elleri ile ikram ettiler. Önümüzdeki günlerde K.Maraş ve Adıyaman da kurulacak olan ikram evleri hayat normale dönünceye kadar devam edecektir. Ramazan ayı içerisinde Adana Şubesi olarak K. Maraş’da ve Adıyaman'da görev almak istiyoruz. İkram evinin açılmasını sağlayan Genel Başkanımız Mahmut Faruk Doğan beye ve Genel Merkez yönetimine teşekkür ediyorum. Hiçbir fedakarlık dan kaçmayan Yönetim Kurulu üyelerime, Denetleme ve disiplin kurulu üyelerine, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları yönetim kurulu üyelerine, tüm teşkilatımıza ve ailelerine teşekkür ediyorum. Sağlık-sen olarak biz büyük bir aileyiz” dedi.


Adana’da Kökünü Kurutma Operasyonu: 212 gözaltıÖnceki Haber

Adana’da Kökünü Kurutma Operasyonu: 212...

Özel çocuklardan depremzede vatandaşlara +1 yazılı kurabiyeSonraki Haber

Özel çocuklardan depremzede vatandaşlara...

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar