ayyuce
Adana
DOLAR32.3329
EURO35.0539
ALTIN2281.2

Yok böyle bir belediye başkanı; Maaş almıyor cebinden veriyor!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yok böyle bir belediye başkanı; Maaş almıyor cebinden veriyor!
Abone ol

Mehmet Turaçcı ve Azmi Ertan'ın youtube kanalı üzerinden hazırlayıp sunduğu Adana Masası'nın bu haftaki konuğu Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz oldu.

Başkan Topuz, Adana'nın denize sıfır ilçesi Karataş'ın tabiat harikası olmasına rağmen hak ettiği yerde bulunmadığını söylüyor.

Sorularımıza içtenlikle yanıt veren Necip Topuz, astronomik bir borç yükü ile devraldığı Karataş Belediyesinin en hayati giderlerini cebinden karşıladığını, üstelik, seçildiği tarihten bu yana belediyeden tek kuruş maaş almadığını ifade ediyor.

Siyasete küçük yaşlarda Ülkü Ocaklarında başladığını ifade eden Topuz, Karataş'ın siyaset tarihindeki ilk MHP'li belediye başkanı olma özelliğini taşıyor.

Giderinin gelirinden kat kat fazla olduğu bir belediyeden umut çıkar mı diyecek olursanız, henüz 39 yaşında olan genç başkan durmak bilmeden çalışıyor, proje üretiyor, çok sevdiği Karataş halkına hak ettiği hizmeti verebilmek için yoktan var etmeye çalışıyor.

Başkan Topuz, hurdalıklardan çıkardığı araçların çalışır parçalarını montajladığını, her iki üç araçtan bir hizmet aracı oluşturduğunu söylerken mutluluktan gözleri parlıyor.

Beynini başarıya odaklamış idealist belediye başkanı Necip Topuz'u gelin bir de kendi anlatımından dinleyelim


Sokak ortasındaki kavga kanlı bitti: 1 ölü, 1 yaralıÖnceki Haber

Sokak ortasındaki kavga kanlı bitti: 1 ö...

Gelinlikçide damat terörüSonraki Haber

Gelinlikçide damat terörü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar