ayyuce
Adana
DOLAR32.3746
EURO34.9687
ALTIN2325.5

Basına ve Kamuoyuna 'Kınama Bildirisi'

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
Basına ve Kamuoyuna 'Kınama Bildirisi'
Abone ol
Basına ve Kamuoyuna 'Kınama Bildirisi'

Geçtiğimiz hafta  yerel yayın yapan Toros gazetesine ait bir youtube kanalında, "Deprem mağdurlarından usulsüz para istendiğine" ilişkin haber yapan bir meslektaşımıza yönelik yakası açılmamış küfür ve hakaretlerde bulunan Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin'i oturduğu koltuğun edep ve ahlakına uygun hareket etmeye çağırıyoruz.

Gazeteciler birileri mutlu olsun, birileri yapılan haberlerden çıkar sağlasın diye haber yapmaz. Gazetecileri emir altında, baskılayıcı bir zihniyetle değerlendiren faşizan zihniyet ancak kısır düşünceli, çapsız vicdan sahiplerini bağlar. 

Görevi icabı yapmış olduğu haberlerden ötürü gazetecileri, 'Haysiyetsizler, salyalarını akıtanlar, satılık köpekler, parayla satın alınan tipler bunlar' şeklinde yaftalamaya çalışan Soner Çetin'e tavsiyemiz vakit kaybetmeden aynaya bakarak kendisi ile yüzleşmesi şeklindedir.

Hakaret yolunu birinci tercih olarak görenler; basiretsiz, kifayetsiz, köşeye sıkışmış, suç üstü olmuş ve ayrıca verecek cevabı olmayan insanlardır.

Soner Çetin'i, bir kere daha, Adana ortalamasının üzerinde aydın insanlarını bünyesinde barındıran ilçe halkına layık olmaya çağırıyoruz.

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin'i böylesi çirkin yaklaşımından ötürü Çukurova İnternet Gazetecileri Derneği Yönetim Kurulu olarak kınadığımızı kamuoyu önünde beyan eder, saygılar sunarız. 


Salçalık biber fideleri toprakla buluştuÖnceki Haber

Salçalık biber fideleri toprakla buluştu

Depremzede ailenin aldığı kıyafette para çıktı, tereddüt etmeden iade ettilerSonraki Haber

Depremzede ailenin aldığı kıyafette para...

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar