ayyuce
Adana
DOLAR32.3313
EURO35.0803
ALTIN2298.7

Depremzede ailenin aldığı kıyafette para çıktı, tereddüt etmeden iade ettiler

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
Depremzede ailenin aldığı kıyafette para çıktı, tereddüt etmeden iade ettiler
Abone ol
Adana Kozan’a gelen Mehmet Doğan’ın Kızılay’dan aldığı yardım malzemelerinin içinden 185 dolar çıktı.

Depremzede ailesine bakmak için vatani görevini yaptığı Gölcük’ten izinli olarak gelen Mehmet Doğan, Kozan Kredi ve Yurtlar Kurumunda kalan anneannesi Bergüzar ve dedesi Yusuf Türk için Kızılay’dan yardım malzemeleri aldı. Doğan’ın Kızılay’dan aldığı yardım malzemelerindeki eşofmanın cebinden 185 dolar çıktı. Parayı görünce şaşıran Doğan, tereddüt etmeden yetkililere teslim ederek örnek bir davranış gösterdi.

Depremzede ailenin torunlarının yaptığı davranışın örnek olduğunu ifade eden İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Kürşat Gültekin, "Burada gururlandık ve onurlandık. Böyle bir milletin ferdi olmak bizim için onur verici tutanak ile parayı teslim alıyoruz. İhtiyaç sahiplerine teslim edeceğiz. Bu devletin çivisini bile kimse yerinden oynatamaz. Bu parayı gönderen evladın ailesine ve ’Benim ihtiyacım değil’ diyerek bizlere getiren seni de kutluyoruz. Allah devletimize milletimize zeval vermesin" diyerek gence teşekkür etti.

Vatani görevini yapan ve ailesine yardımcı olmak için izinle gelen Mehmet Doğan ise, "Kim olsa aynısını yapardı. Ailemin yanında refakatçi kalıyorum. Kahramanmaraş Göksun’da dedem ve anneannem depreme yakalandı. Kötü bir durum, Allah kimsenin başına vermesin. Her ihtiyacımız giderildi. Köyümüze varamıyoruz, ailemiz burada. 20 gündür buradayım, onlara bakıyorum. Bu süreçte eşya almaya gittim. Kadın eşofmanından çıktı. Ben de böyle yapmam gerektiğini düşündüm" dedi.


Basına ve Kamuoyuna 'Kınama Bildirisi'Önceki Haber

Basına ve Kamuoyuna 'Kınama Bildirisi'

Ağır hasarlı bina yıkımına devam ediliyorSonraki Haber

Ağır hasarlı bina yıkımına devam ediliyo...

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar