türk haberler
türk haberler
Adana
DOLAR32.5095
EURO34.7826
ALTIN2499.5
Av. Alev SEZEN

Av. Alev SEZEN

Mail: [email protected]

Kendini Kurtaran Kurtarana… Peki Ülkeyi Kim Kurtaracak?

Milletimizi oyalamada yeni gündem AKP kongresi. Kongrede neler söylendi, yeni Cumhurbaşkanı kim olacak, Erdoğan olur ise başbakan kim olur? Bunların hepsi hoş ama koltukların hepsi boş!

Milli Görüşten kaynaklanmayan hiçbir harekete milletimiz yüz vermez. Bu sebep ile her gelen bu bağı kurmaya hatta kimi zaman sahiplenmeye çalışıyor. Öyle ki, Milli Görüş tabanını bölerek AKP’yi kuran, sürekli Milli Görüş gömleğini çıkardığını söyleyen hatta sağlığında bir takım televizyon programlarında Erbakan Hocama yaşını ileri sürüp, hayâ ederek söyleyemediğim, birtakım yaftalar yapıştıran Erdoğan da şimdi Hocamın yolunda olduğunu söylüyor!

Hiçbir zaman Milli Görüşçü olmayan Saadet Partisini AKP’ye yamamak için elinden geleni yapan Numan Kurtulmuş, cennet mekân Hocamızın zamanında müdahalesi ile partiden gönderilmişti. Erdoğan’dan sonraki proje ve “B” planı olarak görüldüğü için hemen, küçük bir dernek gibi de olsa, teşkilatlarını bile kuramayan bir parti kurarak genel başkan etiketini almıştı. Bu kendisi için hazırlanan projede etkisini arttırıp, üst kademeden giriş yapması ve uygun bir koltuk bulmak için önemli idi. Her zaman Erdoğan ve Gül ile aynı görüşte olduğunu söyleyen, Hocamı ve ailesini partiden resmen ve ismen silmeye çalışan Kurtulmuş’ta Hocamın yolunda olduğunu söylerse şaşırmayalım!

Türkiye’nin asıl gündemi vatanımız bölünerek kurulmaya çalışılan Kürdistan’dır. Bu siyonizmin projesidir. Asıl amaç vaad edilmiş toprakları ele geçirip büyük İsrail’i kurmaktır. BOP yoktur BİP (büyük İsrail projesi) vardır. Terör bu yüzden çıkarılmakta, bölge özellik ile boşaltılmaktadır.

Sayın Başbakan iktidarları süresince milletin gazını aldıklarını ifade ediyor. Bu şekilde milli ve manevi değerler zayıfladı, insanların şuurlanmasına engel olundu. Maneviyatı zayıflayan insanlar dünyalık menfaatinden başka bir şey düşünmez oldu. Korkarım, yakın bir gelecekte onbinlerce insanın katili terörist başının bir kahraman gibi Meclise sokulması ve ülkenin bölünerek kurulacak Kürdistan’a toprak verilmesi gündeme geldiğinde gazı alınan bu insanlardan hiçbir ses çıkmayacaktır.    

Gaz alma işinde üzülerek Atlantik ötesini de görüyoruz. Bu konuda sekiz yıllık kesintisiz eğitim, Mavi Marmara olayı, Peygamber Efendimize (sav) hakaret içeren film gibi birçok örnek vermek mümkündür. Milletin zalimlere karşı yekvücut olduğu dönemlerde devreye girerek milletin gazını alıp, birliği kırmayı başarıyor. Müslümanların sadece isimlerinden dolayı bile terörist muamelesi gördüğü ABD’de bu kadar rahat bir şekilde yaşamasına şaşırmamak lazım! Şakirtlere feraset diliyorum!

Bir hadis-i şerifi hatırlamak gerekiyor “Her kim bir zalime zulmünde yardım ederse Allah da o zalimi onun başına musallat eder."

Tarihte ve günümüzde işbirlikçilerin akıbetini unutmayın!

imajbet -jestbahis -jojobet -jokerbet -kalebet

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar