ayyuce
Adana
DOLAR32.3699
EURO34.9825
ALTIN2325.4
Av. Alev SEZEN

Av. Alev SEZEN

Mail: [email protected]

Siyonist Terör Kökten Bitirilmelidir

Siyonist İsrail hiçbir dini, insani, vicdani değere önem vermiyor Ramazan gibi mübarek bir ayda dahi kundaktaki bebeklere varana kadar Filistinli kardeşlerimizi katlediyor. Ne yazık ki bu siyonist terör ciddi bir tepki ile karşılaşmadan sürüp gidiyor. Bundan aldığı cesaretle de nerede ise her istediğinde Gazze'ye bombalar yağdırıyor.
İslam âleminin kalbine yerleştirilmiş bu lanetli topluluk melun sıfatına uygun olarak bütün bölgeyi karıştırıyor, bulundukları yerden kan ve barut kokuları eksik olmuyor. Güya kendi emniyetini sağlamak için ülke, mezhep, ırk… tüm ayrılıkları körüklüyor, insanları birbirine düşürüyor, onlar bütün enerjilerini birbirlerini kırıp yok etmeye harcarken kendileri emellerine biraz daha yaklaşmış oluyorlar.

Siyonist İsrail’in tarihi bizim birçok dernek ve vakfımızın tarihinden bile kısadır. Bölgenin ve dünyanın huzur ve sükûnu için İsrail’in haritadan silinmesi gerekiyor. Ancak bu şekilde barış sağlanabilir.   

Peki, Türkiye ve İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) bu durum karşısında kuru laftan öte ne yapıyor? İİT ve Türkiye havanda su döve dursunlar sadece Filistin'de değil tüm dünyada Müslüman kardeşlerimizin katliam haberleri artarak devam ediyor. İİT ve Türkiye hiçbir zaman kendi güçlerini kullanmıyor, siyonist güdümlü Batı’dan medet umuyor. Siyonist İsrail ise resmen alay ederek Gazze ve Filistin için gönderdiğiniz yardımları "bana verin ben dağıtırım" diyor. Acaba bu cesareti kimden alıyor?
Maalesef İİT'nin ve Türkiye'nin siyonist teröre karşı askeri, siyasi, ekonomik hiçbir yaptırımı yok. Aksine Türkiye, İsrail ve Amerikalı askerlerin görev yaptığı Malatya Kürecik’teki radar istasyonu vasıtasıyla ile Filistinli kardeşlerimizin kendilerini savunmak için İsrail’e attığı füzelerin bloke edip engellenmesine sebep oluyor. Türkiye dünya ölçeğinde faaliyet gösteren bir Kızılay konumundan öteye gidemiyor. Tek yaptığı yardım toplayıp –artık ne kadarı ulaşıyorsa- yardım göndermek. Cihan Devleti Osmanlı'nın mirasçısı olan Filistin'in tapularına sahip bir ülkenin görevi bu mu olmalıdır? Türkiye kendi gücünün farkına ne zaman varacak? Güçlü ve haklı olan biziz! Zalimler gücünü bizim suskunluğumuzdan alıyorlar. Onlar korkak ve ödlekler. Yürekleri olmadığı için kumanda savaşı yapıyorlar. Düğmeye bas, bombala! Cesaretleri bundan ibaret! Tüm teknolojilerine, füze, tank, uçak tüm silahlarına, robokop gibi ortada dolaşan askerlerine rağmen sadece sapanlarla direnen Filistin’in çocuklarından bile korkuyorlar. Filistinlilerin yürekleri bu kadar büyük…
Türkiye sürekli seçim atmosferine sokulup dünya gündeminden koparılıyor. Genel seçimler, yerel seçimler, cumhurbaşkanlığı seçimi… 23 Nisan çocukları gibi bir koltuk kapabilmek uğruna herkes gecesini gündüzüne katıyor. Hâlbuki şu fani dünyada halka hizmet Hakk’a hizmettir düsturunca makamlar amaç değil birer araçtır. Makamlar amaç haline geldiği içindir ki gücümüzü kaybediyoruz var olanını da kullanamıyoruz. İslam ülkelerinde, Batıda, uluslararası camiada itibarımız kalmıyor.

Türkiye çocuksu, hırsına mağlup olan sözde liderlerden kurtulmalıdır. Ülke için, Müslümanlar için, tüm insanlık için çalışacak liderlere ihtiyacımız var. Şu anki liderler bunu yapamaz. Neden mi yapamaz? Cennetmekân Erbakan Hocamın dediği gibi, "Siz zannediyorsunuz ki un var, su var, tuz var, böylece ekmek yaparız. Hâlbuki bir şeyi unutuyorsunuz. Ekmek için mutlaka maya lazım maya. O maya sizde yok."



Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar