türk haberler
NET TAMİR
Adana
DOLAR32.5282
EURO34.8637
ALTIN2488.4
Av. Alev SEZEN

Av. Alev SEZEN

Mail: [email protected]

TBMM'de Amerika ve Avrupanın Soykırımları Tanınsın

Amerika ve Avrupa Türkiye’yi avucunda tutup her istediğini yaptırmak, kedinin fareyle oynadığı gibi canları istediğinde köşeye sıkıştırmak için bir takım asılsız iddiaları kullanıyor. Kıbrıs ve Ermeni iddiaları bunların başında geliyor.
 
Avrupa Parlamentosu AB ülkelerinden asılsız Ermeni soykırım iddialarını tanımalarını istedi. Asılsız iddiaların tanınmasını isteyenAvrupa ülkelerinin tarihi ise gerçek soykırımlarla dolu. İşkence, vahşet, soykırım bu ülkelerin adı ile özdeşleşmiş durumda. Bunlar sadece geçmişte olup bitmiş değil günümüzde de devam ediyor. Irak, Suriye, Libya, Doğu Türkistan, Azerbaycan, Bosna, Burma (Myanmar), Arakan, Sudan, Nijerya… Nedense soykırıma uğrayanlar da hep Müslümanlar oluyor?
 
Toprağımız üzerinden hesap yapan yapana. ABD başkan adaylardan bir dangalak da Kürdistan için yeni sınırlar çizeceğini söyleyip yeni bir ülkenin sözünü veriyor, tabii Türkiye’den de toprak alarak. Bu dangalağın emelleri Amerikan politikalarından farklı mı? Elbette ki değil. Ancak onlar planlarını sinsice yürütüyorlar. İşbirlikçi politikacılar da mevki, makam, dünyalık uğruna bu meşum planlarda üzerlerine düşen görevi fazlasıyla yapıyorlar.
 
TBMM acilen ABD’nin ve Avrupa’nın yaptığı soykırımları tanımalıdır. Ermenilerin, Rumların ve Bulgarların Türk soykırımı, İsrail’in Filistin soykırımı, Amerikalıların Kızılderili, Irak, Vietnam, Kamboçya ve Laos soykırımları, Sırpların ve Hırvatların Boşnak, Çinlilerin Doğu Türkistan, Almanların Namibya, Portekizlilerin Angola, İtalyanların Habeşistan (Etiyobya), Belçikalıların Kongo, Fransızların Cezayir, İngilizlerin Hindistan, Kenya ve Aborjin, Norveçlilerin Tater, İspanyolların Arawak soykırımları… Hepsi Mecliste acilen tanınmalıdır. Ayrıca Yunanlıların ve Bulgarların Türklere uyguladığı etnik ve kültürel soykırım da tanınmalıdır.
*** 
 
AB haçlı birliği olduğunu bir defa daha gösterip AB’nin kendi ordusunu kurmasını istedi ve bu istek büyük bir kabul gördü. NATO yeterli olmuyormuş! Söyleyemeseler de NATO’da Müslüman Türkiye onları rahatsız ediyor. Türkiye’yi zaten AB’ye almamakta kararlı olanlar zamanında sırf Rusya’ya karşı bir kalkan olarak Türkiye’yi NATO’ya almışlardı. Düşmanın rengi kırmızıdan yeşile dönünce Türkiye’nin son kullanma tarihi de dolmuş oldu. Müslüman ülkelerin kendi NATO’sunu, BM’ni bir an önce kurması gerekiyor.
***
 
Süleyman Şah’ın yeni türbesinin fotoğrafları yayınlandı. Tek katlı, küçücük, hiçbir mimari özelliği olmayan prefabrik bir bina… Her halde taşıması kolay olsun, imha etmek gerekirse de masraflı olmasın diye böyle yapmışlar. O zaman Kemal Sunal filmi gibi tekerlekli de yapabilirlerdi. Hem oradan oraya rahatça taşınır, hem her taşımada kazanacakları eşsiz zaferlerinin maliyeti de düşmüş olurdu.
Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar