ayyuce
Adana
DOLAR32.3247
EURO35.0999
ALTIN2300.4
Av. Alev SEZEN

Av. Alev SEZEN

Mail: [email protected]

Trilyon Davası Tüm Sonuçları İle Ortadan Kaldırılmalıdır

28 Şubat sürecindeki yargı kararlarının inceleneceği, tüm mağduriyetlerin giderileceği hatta bu sürecin maşası olan yargı mensuplarından da hesap sorulacağı açıklandı.

28 Şubat sürecinin en büyük mağduru şüphesiz ki dönemin Başbakanı Necmettin Erbakan’dır. Kendisine sayısız iftiralar atılmış, her türlü haksızlığa maruz kalmıştır. Kamuoyuna trilyon davası diye lanse edilen ve en ufak gerçekliği bulunmayan uydurma bir dava ile Hocamın önü hep kesilmeye çalışılmıştır. Ortada her hangi bir suç olmadığı için dava açmayan savcılar görevden alınmış sırf bu davayı açabilmek için özel tayinler yapılmıştır. Dava sürecinde de her türlü hileye başvurulmuş, olmadık usulsüzlükler yapılmış sonunda da cuntacıların baştan yazdığı hüküm karar olarak okunmuştur.

Cennet mekân Hocam rahmeti rahmana kavuştu ancak hayatta iken bu dava sebebi ile maddi manevi birçok sıkıntılar çekti. Çocukları ise halen bu sıkıntıları çekmeye devam ediyorlar. Borç hanelerine yazılan trilyon faizleri ile katlanarak devam etmekte her yönden önlerini kesmekte, muhtemelen hareket kabiliyetlerini de etkilemektedir.

Yargılamalar gözden geçirilecek, mağduriyetler giderilecek ise işe trilyon davasından başlanmalıdır. Bu davadaki hukuksuzluklar bir bir ortaya çıkarılıp, dahli olanlar cezalandırılmalı, gelecek nesillerin dahi mallarına ipotek koyan bu karakuşi borç silinmeli, yapılan ödemeler iade edilmelidir! Bu Erbakan ailesine karşı bir görevdir.

Bunları yapmıyor, yapmaya cesaret dahi edemiyorsanız bilin ki siz de 28 Şubat sürecinin parçasısınız, o zaman işe önce kendinizi sorgulamak ve yargılamakla başlayabilirsiniz.


Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar