NET TAMİR
türk haberler
Adana
DOLAR32.5038
EURO34.7826
ALTIN2499.5

Akşener'in sağ koluna 'estetik vurgunu' iddiası 

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Akşener'in sağ koluna 'estetik vurgunu' iddiası 
Abone ol
İYİ Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Şule Tüdeş'in de aralarında bulunduğu 83 kişinin sahte tanılarla devleti zarara uğrattığı iddia edildi.

27. Dönem Adana Milletvekili  aday adayı ve İYİ Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Şule Tüdeş ile dönemin Adana Vali Yardımcısı Ali Bezirgan'ın eşi Fatma Bezirgan'ın da aralarında bulunduğu 83 kişiye hasta süsü verilerek, görev yaptıkları hastanede estetik yaptıkları, bu yolla devleti 200 milyar zarara uğrattıkları iddia edldi.

Edinilen bilgiye göre, olayı KTÜ Cerrahi bölümü asistanı Dr. Ali Aydın ortaya çıkardı.

Dr. Aydın Cumhuriyet Savcılğına verdiği dilekçede "Karın fıtığı, burun travması, çene kayması, bozuk yağ metabolizması " şeklnde sahte tanı konulan bu kişilerin "sarkık göğüslerine dikleştirilme, burun düzeltme ve burun kaldırma, yüz gerdirme, yağ aldırma" gibi estetik içerikli operasyonların yapıldığını ileri sürdü.

Aydın, dönemin KTÜ Rektörü Prof. Dr. Türkay Tüdeş'in eşi Şule Tüdeş'in hastanede geçirdiği göğüs estetiği nedeniyle evrakta sahtecilik yapıldığını öne sürdü.

Prof. Dr. Türkay Tüdeş, öğretim görevlisi eşinin estetik yaptığını doğruladı. Tüdeş, " kadınlar bu tür operasyonların bilinmesini istemez. Usulsüzlük olmuşsa hesabını sorarız" dedi. 

27. Dönem Adana Milletvekili  aday adayı ve İYİ Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Şule Tüdeş ise editörümüz Azmi Ertan'a şu yanıtı verdi:
"Bu olay, orada bir cerrah ile asistanı arasındaki husumetin eşimin rektör olması sebebi ile bana haksız bir şekilde yansımış  halidir. Ben, asistan ve doktoru arasındaki davada sadece tanık sıfatı ile bilgi veren bir hastaydım. Tamamen sağlık sorunlarım dolayısı ile gerçekleşmiş bir ameliyatın iddia makamı olan asistanın dikkat çekme  arzusu ile yaptığı bir eylemdir. Kaldı ki habere sebep olan asistan ameliyatıma dahi girmemiştir." 


Pozantı'da tahta arabalar yarıştıÖnceki Haber

Pozantı'da tahta arabalar yarıştı

”Yazımda Kardeşlik Var” bölge içi kampı Adana’da başladıSonraki Haber

”Yazımda Kardeşlik Var” bölge içi kampı...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar