türk haberler
türk haberler
Adana
DOLAR32.5908
EURO34.8586
ALTIN2499.9

Ankara Antalya Uçak Bileti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
Ankara Antalya Uçak Bileti
Abone ol
Ankara Antalya Uçak Bileti..

Doğal güzellikleri başta olmak üzere, coğrafyası, tarihi yapısı ve havasıyla misafirlerini büyülen Antalya Türkiye’nin dört bir yanından ziyaretçi alır. Tatil kelimesiyle akıllara kazınırken özellikle Ankara’dan çok sık misafir ağırlar. Memur şehri havasından kurtulmak ve şehir hayatının kaosundan uzaklaşmak isteyenler “Ankara Antalya uçak bileti nereden alınır?” sorusunun cevabını arıyor.

 

Ankara’nın monotonluğundan sıkılan, işe ufak bir ara vermek isteyen, tatil yaparken kafa dinlemek isteyenlerin ilk aklına gelen Antalya olur. Akdeniz’in güzelliklerine tanıklık etmek isteyenler Ankara Antalya uçak bileti alarak başlayabilir. Bilet Dükkanı üzerinden Antalya Ankara uçak seferleri araştırması yapabilir ve en uygun fiyatları gözden geçirebilirsiniz.

 

Seyahat planlamasına bağlı olarak Ankara Antalya uçak bileti Pegasus, THY, AnadoluJet üzerinden alınabilir.  Bilet fiyatları uçuş saatine, havalimanına ve hava yolu firmasına göre farklılık gösterir.

 

Ankara Antalya Uçak Bileti Fiyatları

 

Doğal güzelliklerinden tarihi eserlerine, deniz kum güneş üçlüsünden lezzetli yöresel yemeklerine eşsiz bir tatil için her şeye sahip Antalya görenleri etkisi altına alır. Sahilleri ve göz alıcı deniziyle tatilcilerin vazgeçilmezidir. Erken rezervasyon ya da son anda planlama yapmak isteyenler Ankara Antalya uçak bileti araştırması yapar.

 

Ankara Antalya uçak bileti THY, Pegasus ve AnadoluJet firmaları tarafından sağlanır. Pegasus tercih edenler 759,87 TL ve AnadoluJet ile seyahat edecekler ise 716,36 TL’den başlayan fiyatlardan yararlanabilir.

 

Ankara Şehir Merkezinden Esenboğa Havalimanına Nasıl Gidilir?

 

Ankara Antalya uçak bileti olan yolcuların ilk merak ettiği şey “Ankara Esenboğa Havalimanı’na nasıl gidilir?” olur. Ankara Esenboğa Havalimanı, Ankara’nın merkezi olarak kabul edilen Çankaya ilçesine 51 kilometre uzaklıkta yer alır. Özel araç ile yaklaşık 30 dakika sürerken Belko Air, belediye otobüsleri ve taksi ile de ulaşım mevcuttur.

 

Belko Air ekonomik olmasından dolayı Ankara Esenboğa Havalimanı’na ulaşım için sk sık tercih edilir. 7 gün 24 saat hizmet veren Belko Air servisleri, Ankara’da Esenboğa Havalimanı’na 00.00 - 00.06 arası saat başı, 06.00 ile 00.00 arası her 30 dakikada bir hizmet verir. Belko Air durakları ise şu şekildedir: Sıhhiye, Kızılay, AŞTİ, Ulus, Pursaklar, Gar.

 

Ankara Esenboğa Havalimanı’na ulaşım için en ucuz seçenek EGO otobüsleridir. Ankara şehir merkezinden Esenboğa Havalimanı’na giden iki adet EGO otobüsü bulunur.

 

Esenboğa Havalimanı’na gitmek isteyen yolcular 7 gün 24 saat veren taksi seçeneğini de tercih edebilir. Böylece hem konforlu hem de hızlı bir şekilde Ankara şehir merkezinden Esenboğa Havalimanı’na aktarma yapabilir.

 

Şehir merkezinden Ankara Esenboğa Havalimanı’na ulaşım için en rahat yol araç kiralamadır. Uçuş öncesi havaalanının yakınlarında bir yerde kiralanan araç bırakılabilir. Bilet Dükkanı üzerinden kolayca araç kiralama yapabilir ve konforlu bir şekilde havalimanına ulaşabilirsiniz.

 

Ankara Antalya uçak biletlerine https://www.biletdukkani.com/ankara-antalya-ucak-bileti sayfamızdan ulaşabilirsiniz.


Ak Partili Mehmet Ay: "Ahlaksız Teklifi Karalar'da Kabul Etti, Hesabı sorulacakÖnceki Haber

Ak Partili Mehmet Ay: "Ahlaksız Teklifi...

Adanalı İş Adamı Erkut Çavuş'tan Takdir Toplayan Hareket.Sonraki Haber

Adanalı İş Adamı Erkut Çavuş'tan Takdir...

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar