ayyuce
Adana
DOLAR32.337
EURO35.1352
ALTIN2307.3

Çanakkale Gezici Müzesi Kozan’da

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
Çanakkale Gezici Müzesi Kozan’da
Abone ol
Adana’nın Kozan ilçesinde Çanakkale Gezici Müzesi ziyarete açıldı.

Çanakkale Savaşı’nın izlerinin taşındığı ve savaşta kullanılan mermilerin, Milli Mücadele’nin görselleri ile sergilendiği müzede öğrenciler ve ilçe protokolü Çanakkale ruhunu yaşadı.

Osmangazi İmam Hatip Lisesi Spor Salonundaki müzenin açılışına; Kozan Kaymakamı Bahattin Alp Arslanköylü, Belediye Başkan Yardımcısı Faruk Sönmez, İlçe Milli Eğitim Müdürü Gazi Keleş, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Nuh Anacık, Emniyet Müdürü Ferdi Büyükatak, Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanı Sümmani Göztaş, Kozan Ticaret Odası Başkanı Mustafa Kandemir, OSB Müdürü Fatih Aydın ve çok sayıda davetli katıldı.

Müzenin bir hafta ilçedeki okul öğrencilerine ve velilere açık olacağını kaydeden Şehit ve Gazi Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Sümmani Göztaş, "İlk önce Tepecikören’de köy öğrencilerimiz için gezici müzemiz açıldı. Osmangazi İmam Hatip Lisemizde de bugün açılışını gerçekleştirdik. Bir hafta boyunca açık kalacak olan müzemizde hem okullarımızdaki öğrencilerimiz hem de ailelerinin gezebilme, Çanakkale ruhunu yaşama imkanı olacaktır. Destek veren herkese teşekkür ederiz" dedi.


Spor Toto 1. Lig: Adanaspor: 2 - Denizlispor: 3Önceki Haber

Spor Toto 1. Lig: Adanaspor: 2 - Denizli...

Seyhan Belediyesinden Antalyalı selzedelere yardımSonraki Haber

Seyhan Belediyesinden Antalyalı selzedel...

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar