ayyuce
Adana
DOLAR32.3923
EURO35.1017
ALTIN2326.6

ÇİGDER'den '10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü' Mesajı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
ÇİGDER'den '10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü' Mesajı
Abone ol

Çukurova İnternet Gazetecilerinin (ÇİGDER) Başkanı Azmi Ertan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü buruk şekilde kutladıklarını söyledi.

Ertan, açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

"Basın bir ülkenin otokontrol sistemi ve en önemli bir temel taşıdır. Anayasal teminat altına alınan gazetecilerin özgün haber çalışmaları her türlü zorluğa karşı takdir edilecek boyuttadır.

Mensubu olduğumuz internet gazeteciliğinin yeni bir yasa ile kapsam içine alınmış olması sevinilecek bir husus olmakla birlikte, bazı güç ve karar odaklı zihinlerde hala oturmamış olduğunu görmekten üzüntü duyduğumuzun bilinmesini isteriz.

Hak etmedikleri halde Valilik protokol listesinde kendilerine yer açılan bazı imtiyazlı kuruluşlara özel önem gösterilirken, ÇİGDER'e çifte standart uygulanmasını kabul etmiyoruz.

Keza, İnternet gazetecilerine saçma ve yanlı gerekçelerle uygulanan paso ambargosu eşitlik ve adalet temsilcisi olduğunu savunan sosyal demokrat Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’a hiç yakışmamaktadır. Bu durumun da bir an önce düzeltilmesini talep ediyoruz.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü bu duygu ve düşüncelerle buruk şekilde kutluyor, internet medyası mensubu meslektaşlarımıza her türlü engellemelere karşın başarı dileklerimizi sunuyoruz.


Pelikanla, balıkçının dostluğuÖnceki Haber

Pelikanla, balıkçının dostluğu

Adana’da 6 bin 356 konut için kuralar çekilmeye başlandıSonraki Haber

Adana’da 6 bin 356 konut için kuralar çe...

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar