ayyuce
Adana
DOLAR32.3786
EURO35.0153
ALTIN2324.8

Daima Biz Hotel Hangi Özelliklere Sahiptir?

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Daima Biz Hotel Hangi Özelliklere Sahiptir?
Abone ol

Yaz tatili için uygun bir yer arıyorsanız size kesinlikle Kemer’i öneriyoruz. Kemer; coğrafya derslerinden aşina olduğumuz üzere Antalya’nın bir ilçesidir. Muhteşem denizi ve doğası ile dikkat çeker. Ayrıca, tabiat parkları, çam ormanları, lüks tatil köyleri, koyları ve plajları ile de fark yaratır. Kemer sınırları içerisinde birbirinden güzel oteller yer alır. Onlardan birisi de Daima Biz Hotel! Yolu Kemer’e düşecek olan insanlar; bu otel hakkında bilgi almak adına internette araştırma yapıyorlar.

Daima Biz Hotel Ziyaretçilerine Neler Vaat Eder?

Her şeyden önce, bu otelin manzarasına hayran kalacağınızı bilmelisiniz. Cennetten farksız bir manzaraya sahip olan otelde konaklamak ciddi bir ayrıcalık! Daima Biz Hotel; her yaştan insanın tercihi olabilecek bir yer! Bilhassa oda seçenekleri dikkat çekici! Bünyesinde herkesin ihtiyaçlarına ve bütçesine hitap edecek oda seçeneklerini barındırıyor. Standart oda, kısmi deniz manzaralı oda, geniş oda, aile odası, captain süite gibi oda seçeneklerine sahip olan otelde kalmaya karar verdiğiniz takdirde asla pişmanlık yaşamayacaksınız.

Daima Biz Hotel; ziyaretçilerine ultra her şey dahil konsepti ile hizmet verir. Bu sayede, siz de bu otele gittiğiniz takdirde yalnızca konaklama ücretini ödersiniz. Yeme içme için cebinizden herhangi bir para çıkmaz. Açık büfe kahvaltı, öğle yemeği, akşam yemeği seçeneklerinden faydalanabilirsiniz. Ayrıca, Türk kahvesi, beş çayı, yerli ve yabancı fark etmeksizin alkollü ve alkolsüz içecekler de tercihiniz olabilir. Bünyesinde lezzetli yemekleri ile dikkat çeken a la carte restoranları barındırır. Bunun yanı sıra, açık ve kapalı restoranlarda da yemek yenebilir.

Neden Daima Biz Hotel Tercih Edilmelidir?

Daima Biz Hotel; iyi bir otelde olması gereken tüm özellikleri bünyesinde barındırıyor. 25 bin m2 alana kurulan bu tesiste tabiri caizse yok yok! Denize sıfır olması da ciddi bir avantajdır. Bu sayede, ziyaretçilerine harika bir deniz, kum ve güneş keyfi yaşatır. 350 metre uzunluğundaki sahiliyle de dikkat çeker. Ayrıca, kendisine ait iskelesi de vardır.

Daima Biz Hotel; müşteri memnuniyetini sağlamak adına elinden gelen her şeyi yapar. Bünyesinde açık ve kapalı yüzme havuzu vardır. Bu sayede, eğlenmek ve dinlenmek mümkün hale gelir. Ayrıca, isteyenler; otelin sunmuş olduğu su sporları imkanlarından da faydalanabilirler. Hatta, paraşüt aktivitesi de mevcuttur. Bir başka deyişle, eğlenmek isteyenlere olabilecek en iyi imkanları vaat eder. Otel bünyesindeki SPA, masaj ve jakuzi hizmetlerinden faydalanmak ücretsizdir. Bunun yanı sıra, fotoğrafçı, kuaför, güzellik salonu, market ve araç kiralama gibi imkanlar da otelin konuklarına hitap eder.

Daima Biz Hotel; keyifli bir tatilin adresi olacaktır. Tesislerde bir de bar yer alır. Bunun yanı sıra, odalarda klima, küvet, kablosuz internet gibi dikkat çekici imkanlar da vardır. Daima Biz Hotel fiyat ve rezervasyon için tıklayınız.


Hasat başladı, İş çok, işçi yokÖnceki Haber

Hasat başladı, İş çok, işçi yok

Adana’da Öğretmenler Günü kutlandıSonraki Haber

Adana’da Öğretmenler Günü kutlandı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar