ayyuce
Adana
DOLAR32.367
EURO35.1344
ALTIN2324.4

Deprem Bölgelerine Prefabrik Ev Önerildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Deprem Bölgelerine Prefabrik Ev Önerildi
Abone ol
Deprem Bölgelerine Prefabrik Ev Önerildi.

Prefabrik evler, uygun fiyatlara sahip bir yapı modelidir. Klasik betonarme yapılarda kullanılan malzemelerde fiyat artışları meydana gelmesinden dolayı yeni yapılacak olan konut fiyatları da aynı oranda artış gösteriyor. Özellikle yeni yapılan konutlar gerek bulunduğu konum itibariyle, gerekse de ulaşım olanaklara yakınlığı nedeniyle yüksek fiyatlara sahiptir. Prefabrik evlerde kullanılan malzemeler klasik betonarme yapılardan farklıdır. Aynı zamanda kurulum yapılacak olan alan ve konuma göre fiyat belirlenmez. Talep ettiğiniz ev modeline göre sizlere bir fiyat oluşturulur. Klasik betonarme yapılar ile kıyaslandığında prefabrik evler %60 daha uygun fiyatlıdır. Özellikle hazır stoklu standart prefabrik ev modeli en uygun ev modelidir. 2+1 ve 1+1 seçenekleri bulunan prefabrik evleri bütçenize göre ayarlayarak yaptırabilirsiniz.

 

Prefabrik ev modelleri dublex, çelik konstrüksiyon, villa gibi birçok modele sahiptir. Kalabalık aileler içinde uygun olan villa ve dublex prefabrik evler modern görünümlere sahiptir. Geniş ve büyük yapıları sayesinde avantajlı kullanım sağlar. Villa ve dublex ev modellerinde diğer modellere göre ekstra balkon ve teras bulunur. Sevdiklerinizle birlikte yaz akşamlarında keyif yapmak isterseniz büyük bir teras yaptırabilirsiniz. Çelik konstrüksiyon evler, çelik malzemeler sayesinde depreme karşı dayanıklıdır. Aşınma ve kırılma durumları olmamasından dolayı herhangi bir bakım ve onarım gerektirmez. Klasik yapılarda salon başta olmak üzere; evin birçok noktasında kolon ve kiriş bulunur. Çelik konstrüksiyon yapılarda aynı durum söz konusu değildir. Ana taşıyıcı malzemeler çelikten yapılmasından dolayı salonda kiriş ve kolon görünümleri yer almamasından dolayı evin her alanını aktif olarak kullanabilirsiniz. Hızlı, güvenli ve ekonomik yönleri ile ön planda olan prefabrik ev fiyatları hakkında bilgi almak isterseniz satış ofislerine gelerek dilediğiniz ev modellerini yaptırabilirsiniz.

 

Prefabrik Evlerin İmar İzinleri Nasıl Alınır?

Prefabrik konutları yaptırmaya karar verdiğiniz zaman sahip olduğunuz arsanızın imar iznine sahip olması gerekir. aksi takdirde imar izni olmayan noktalara konut yaptırılması olanaksızdır. Prefabrik evler bir proje dahilinde hazırlanmasından dolayı yaptırmak istediğiniz proje ile evinizi yaptıracak olduğunuz ilin ilgili mercilerinden izin işlemleri almanız gerekir. Prefabrik evin projesi, arsanızın tapusu gibi temel belgeleri teslim etmeniz gerekir. Sizlerden talep edilen farklı belgelerde var ise eksiksiz bir şekilde belgeleri verebilirsiniz. Yaklaşık olarak 5 ila 10 gün içerisinde teslim ettiğiniz belgeler incelendikten sonra sizlere olumlu ve olumsuz olarak geri dönüş yapılır. İmar izniniz tamamlandıktan sonra prefabrik evlerinizi yaptırabilirsiniz.

 

Prefabrik Evlerin Yapım ve Kurulum Aşaması Kısa Sürede Tamamlanır

Prefabrik evlerin teslimat aşaması talep ettiğiniz ev modeline göre değişkenlik gösterebilir. Hazır stoklu prefabrik evler çoğu zaman aynı gün teslimatlı satışa sunulurken, prefabrik villa modelleri 3 ila 5 iş günü içerisinde teslim edilir.

Prefabrik evlerin yapım aşamasında ilk aşama proje aşamasıdır. İstenilen ev modeline göre bir proje hazırlanır. Proje işlemleri hazırlandıktan sonra özel üretim tesislerinde son teknoloji makineler tarafından malzemelerin kesim işlemlerine başlanır. Tamamen projeye göre milimi milimine hesaplanan ev malzemeleriniz strafor köpüklere sarılarak nakliye araçları ile kurulum yapılacak noktalara gönderilir.

Prefabrik evlerin kurulumları düz bir zemin üzerine inşa edilir. İnşa esnasında herhangi bir kazı çalışmasına ihtiyaç duyulmaz. Beton aracılığı ile zemin düzleştirilerek alt yapısı hazırlanır ve malzemelerin birleştirilmesine başlanır. Kurulum aşaması 2 iş gününden ibarettir. 2 iş günü içerisinde evin tüm aşaması tamamlanır ve teslim edilir. Teslimat aşamasından sonra evinize yerleşmek için beklemenize gerek kalmaz. Aynı gün içerisinde evinizi kullanmaya başlayabilirsiniz.

Konteyner Yapılar Her Sektörde Kullanıma Hazır

Farklı sektör ihtiyaçlarına ayak uyduran konteyner yapılar ile dilediğiniz yapıları yaptırabilirsiniz. Her yıl değişen farklı model tasarımlara sahip olan konteyner yapıları kendi zevkinize göre de inşa edebilirsiniz. İster ev, isterseniz de ofis yaptırarak artan fiyatlardan etkilenmeden kendinize hayallerinizdeki yapıyı satın alabilirsiniz. Her geçen gün büyüme kaydeden konteyner yapılar zengin model ağı dünyanın dört bir yanında kullanılıyor. Türkiye’de de sahip olduğu avantajlar nedeniyle yaygınlaşmaya başlayan konteyner yapılar herkese hitap ediyor. Konteyner modelleri hakkında bilgi alarak ihtiyacınıza uygun olan yapıları yaptırabilirsiniz. Satış ofislerine gelerek fiyatları öğrenerek bütçenize hitap eden yapıları yaptırabilirsiniz.


Dolmuşta şemsiyeli yolculukÖnceki Haber

Dolmuşta şemsiyeli yolculuk

Elma yüklü kamyon fabrika bahçesine uçtu, sürücü hayatını kaybettiSonraki Haber

Elma yüklü kamyon fabrika bahçesine uçtu...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar