NET TAMİR
NET TAMİR
Adana
DOLAR32.5095
EURO34.7826
ALTIN2498.1

Groseri Marketten personeline büyük jest 

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
Groseri Marketten personeline büyük jest 
Abone ol
Groseri Marketten personeline büyük jest..

Adana ve Mersin'de 30 ayrı noktada şubesi olan Groseri Market yönetiminin deprem nedeniyle çalışanlarına ekstra prim dağıttığı öğrenildi.

Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinin çalışanlar üzerindeki olumsuz etkilerini mümkün olabildiğince azaltmayı hedefleyen ekstra prim uygulamasının sevinçle karşılandığı ifade edildi.

Adının açıklanmasını istemeyen bir çalışan konuyla ilgili görüşlerini şu şekilde paylaştı.
" Çalışanlarını her noktada düşünen, gözardı etmeyen bir yapıyı benimseyen Groseri yönetiminde bulunan, 'Mehmet ali Önür, Ersin Özdemir ve  Levent Uğurses'in kurucuları olduğu ve ayrıca, Yönetim Kurulu üyesi Kazım Önür ile icra kurulu üyeleri Dide Özdemir Tuncer ve Kaan Önür yönetimindeki işletme yöneticilerine teşekkür ederiz. Deprem nedeniyle moral motivasyon destekli böylesi bir uygulamanın ülkenin tüm dinamiklerine örnek olmasını diliyoruz. Maaşlarımız dışında düzenli aralıklarla verilen primin deprem nedeniyle yüksek miktarda arttırılması bizleri son derece mutlu etmiştir. Çalışanlarını gözeten bir zihniyete sahip olan yöneticilerimizi minnet ve şükran duyguları ile selamlıyoruz " dedi.


Mahkemeyi kazandı, Alemdar Öztürk geliyorÖnceki Haber

Mahkemeyi kazandı, Alemdar Öztürk geliyo...

Oyun bağımlısı berberi çıldırttı : Oynamadan duramıyorum, herkese tavsiye ediyorumSonraki Haber

Oyun bağımlısı berberi çıldırttı : Oynam...

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar