ayyuce
Adana
DOLAR32.3822
EURO35.0188
ALTIN2325.8

Hürriyetçi Eğitim Sen Seyhan İlçe Temsilciliği seçimi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Hürriyetçi Eğitim Sen Seyhan İlçe Temsilciliği seçimi
Abone ol
Hürriyetçi Eğitim Sen’de Seyhan İlçe Temsilciliği seçimi Adana’da görkemli bir üye buluşmasına dönüştü.

4 Ocak'ta ilk üye kaydı alan Hürriyetçi Eğitim ve Bilim çalışanları Sendikası bu kısa sürede yasal hakları oluşacak sayıya ulaşınca temsilcilik seçimlerini yapmaya başladı. Seyhan İlçe Temsilciliği için 2 aday yarıştı.

Uçakalanı İlkokulu Müdürü Mehmet Şahin ve Cumhuriyet İlkokulu Müdür Yardımcısı Durmuş Bilal'in yarıştığı bu güzel seçimde Uçakalanı İlkokulu Müdürü Mehmet Şahin, Durmuş Bilal lehine seçimden çekildiğini açıkladı. Tek adaylı seçime dönüşen bu güzel demokrasi şöleninde Cumhuriyet İlkokulu Müdür Yardımcısı Durmuş Bilal oy birliği ile Adana Seyhan İlçe Temsilciliğine seçildi.

Adana İl Temsilcisi Ergun Ayıldız sendikalarının Adana 1.No'lu şube olma yolunda hızla ilerlediğini beyan etti. “Eğitim demek hürriyet demektir!” sloganıyla yeni kurulan sendikalarının hiç bir siyasi partinin arka bahçesi olmayacağını, sadece eğitim çalışanlarının hak mücadelesi için sendikacılık yapacaklarını söyleyen Adana İl Temsilcisi Ergun Ayyıldız, sendikalarında iki değer Kırmızı-Beyaz al bayrağımızla ve ülkemizin kurucusu Gazi MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'le sorunu, kavgası olmayan her eğitim çalışanının rahatlıkla üye olabileceğini belirtti. Sendikalarında kadın kollarının olmadığını, kadını kol gören zihniyetten sıyrıldıklarını dile getirdi.


Adana’da bir kişi uğradığı silahlı saldırıda öldüÖnceki Haber

Adana’da bir kişi uğradığı silahlı saldı...

Kocası, babası tarafından öldürülen kadının avukatından açıklamaSonraki Haber

Kocası, babası tarafından öldürülen kadı...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar