ayyuce
Adana
DOLAR32.3726
EURO34.9703
ALTIN2325.6

IGTV Reklamlarıyla Nasıl Para Kazanılır?

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
IGTV Reklamlarıyla Nasıl Para Kazanılır?
Abone ol
IGTV Reklamlarıyla Nasıl Para Kazanılır?

Instagram video paylaşma bölümlerinden birisi de igtv bölümüdür. Bu bölümden uzun olan videoların paylaşılması mümkün olur. Fakat bu videoları paylaşırken videolardan reklam kazanmak isteyen kişi sayısı da oldukça fazladır. Paylaşmış olduğunuz videolar için reklamlar alıp bu reklamlardan para kazanmak mümkündür. Bunun için videolarınızın daha fazla kişi tarafından izlenmesi son derece önemlidir. Videolarınız ne kadar fazla kişi tarafından beğenilir, izlenir ve yorum alırsa bu video için reklam alma olasılığınız bir o kadar da artış gösterir .

Instagram ‘da paylaşmış olduğunuz uzun videolar için reklam almak son derece basittir. Bunun için Instagram takipçi hilesi, yorum hilesi gibi hizmetleri veren Popigram sitesini ziyaret edebilirsiniz. Böylelikle hesap etkileşimini arttırarak videolarınızın reklamı uygun olmasını sağlayabilirsiniz. Aynı zamanda Instagram bayan takipçi satın al hizmetinden faydalanarak da hesabınızdaki bayan takipçilerin sayısını arttırabilirsiniz.

Instagram Para Kazanmaya Uygun Değilsin Ne Demek?

Instagram ‘da para kazanmaya uygun değilsin uyarısı hesabınızın para kazanmak için uygun olmadığını belirtir. Yani Instagram hesabınızda paylaşmış olduğunuz içerikler ve Instagram hesabınızın takipçi etkileşim gibi özellikleri para kazanmaya uygun değildir. Hesabınızın para kazanmaya uygun olması için para kazanma kurallarını yerine getirmeniz gerekiyor.

Instagram hesabınızda kadın takipçilerin fazla olmasını istiyor iseniz Instagram kadın takipçisi satın al paketlerini inceleyebilirsiniz. Bu paketleri PopiGram sitesi ile detaylı bir şekilde incelemek mümkündür. Böylelikle bu paketler sayesinde hesabınızdaki kadın takipçi oranını arttırma fırsatına sahip olursunuz.

Instagram Ücret Ödüyor Mu?

Instagram'ın kullanıcılarına ücret ödeyip ödemediği birçok kişi tarafından merak edilir Instagram'dan herhangi bir ücret almak için hesabınızın para kazanmayı uygun olması gerekir Böylelikle Instagram’ da oluşturmuş olduğunuz içerikler için para kazanmanız da mümkün olur .

Instagram hesabınızdaki takipçilerinizin kadın oranının yüksek olmasını istiyorsanız Bayan takipçi satın al paketlerini inceleyebilirsiniz bu paketleri PopiGram sitesine giriş yaparak detaylı bir şekilde inceleyebiliyorsunuz İncelediğiniz paketlerden Herhangi birini hızlı bir şekilde ve güvenilir bir şekilde satın alma fırsatına da sahip olursunuz bunlar için siteye giriş yapmanız yeterlidir


Instagram Keşfet Sayfasına Nasıl Girilir?Önceki Haber

Instagram Keşfet Sayfasına Nasıl Girilir...

Youtube Nasıl Oyun Videosu Çekilir?Sonraki Haber

Youtube Nasıl Oyun Videosu Çekilir?

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar