türk haberler
türk haberler
Adana
DOLAR32.5095
EURO34.7826
ALTIN2499.5

İhtiyacınız Olan Fidana Ulaşma Yolu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İhtiyacınız Olan Fidana Ulaşma Yolu
Abone ol
İhtiyacınız Olan Fidana Ulaşma Yolu..

Agrolidya kurulmuş olduğu günden itibaren kalite zeytin fidanı satışı ve uygun fiyat politikası ile üretimini yapmış olduğu fidan çeşitlerini Türkiye'nin ve dünyanın dört bir tarafında toprakla buluşmasını sağlar. Yatırım yapmayı düşündüğünüz alana uygun doğru çeşit fidan seçimi ve profesyonel bahçe kurulumu ile ilgili aklınızdaki tüm soru işaretlerine detaylı şekilde yanıt verir.

Uzun senelerdir meyve fidanı yetiştiriciliğinde kazanmış olduğu bilgi ve birikimimiz kıymetli üreticiler ile paylaşarak tarım alanında doğru işler yapılmazsa yardımcı olmak ve büyük bir emekle hayata geçirmeyi düşündüğünüz yatırımlarınızdan en kısa sürede geri dönüş almanızı sağlar.

Online Fidan Satış Merkezi

 

Fidan üretimi konusunda senelerin bilgi ve birikimine sahip olan agoritya Türkiye'nin en büyük online'dan satış mağazası olma yolunda ilerlemeye devam ediyor.  Geleceğin dijital dünyada olduğunun dilencinin farkında olarak e-ticarete yatırım gerçekleştiriyor. Kullanıcı deneyimlerini dikkate alarak kendini geliştiriyor meyve fidanları süs bitkileri tohum çeşitleri gibi 15 çeşitten fazla kategoride yüzlerce çeşit badem fidanıuygun fiyat hızlı kargo avantajları ile kullanıcılara ulaştırılıyor.

Kaliteli ve güvenilir fidanın adresi olma yolunda emin adımlar ile ilerleyen firma mutlu müşteri politikası ile kargoda zarar gören ürünlerin yerine herhangi bir şart olmaksızın yenisini gönderme hizmeti veriyor.

Kaliteli ve Aşılı Fidanlar Agrolidya Sizleri Bekliyor

 

Ceviz badem ve Antep fıstığı başta olmak üzere pek çok meyve fidanını kendi bahçelerinden aldığı gözler ile aşılıyor ve çeşidin doğruluğu konusunda %100 garanti veriliyor.  Doku kültürü anaçlar ağırlık olarak yaptığı üretimlerde her aşama konusunda uzman ziraat mühendisleri tarafından takip edilerek meyve bahçe yatırımcılarına en kaliteli fidan ulaşımı sağlanıyor.  Konusunda uzman ekip tarafından özenle yetiştirilen fidanlar Türkiye'nin ve dünyanın dört bir yanındaki müşterilere ulaştırılıyor.

 Sektördeki gelişmeleri yakın olarak takip edilerek yeni çeşitler üreticilere sunuluyor. Ceviz fidanı dikim sulama ve gübreleme gibi konularda ihtiyaç duyulan her türlü bilgi verilir. Ticari ya da hobi maksatlı yetiştirmeyi planlamış olduğunuz her türlü meyve fidanını Agrolidya da bulabilmeniz mümkündür.  Yüzlerce çeşit meyve fidanından ihtiyacınız olan en uygun fiyat seçenekleri ile sipariş verebilirsiniz.


Manisa Haber ile Son Dakika GelişmeleriÖnceki Haber

Manisa Haber ile Son Dakika Gelişmeleri

DAİMFED Pakistan’a yardım gönderdiSonraki Haber

DAİMFED Pakistan’a yardım gönderdi

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar