ayyuce
Adana
DOLAR32.3752
EURO35.0414
ALTIN2325.3

İzmir Hava Limanında 'Özel Güvenlik Terörü!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İzmir Hava Limanında 'Özel Güvenlik Terörü!
Abone ol
İzmir Hava Limanında 'Özel Güvenlik Terörü: Nerde bu devlet?

İzmir Hava Meydanı'nda özel güvenlik personelinden depremzedelere kötü muamele yapıldığı öne sürüldü.

11 ili kapsayan ve 'Asrın Felaketi' olarak adlandırılan Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi merkezli deprem felaketinden ötürü İzmir'e giden aileye dönüş yolunda yaşatılan kötü muamele iddiası tepkilere neden oldu.

İddiaya göre olay şöyle gelişti: Adana'ya gitmek üzere eşi ve çocuğu ile birlikte İzmir Adnan Menderes hava limanına gelen depremzede aile tepeden tırnağa arandıktan sonra, bavulları açılarak kişisel eşyaları didik didik edildi. Ancak suç unsuruna rastlanmadı.

İddiaya göre, özel güvenlik personeli daha sonra, Adana'da deprem felaketini yaşadığı için ruh sağlığı bozulan aileye İzmir Valiliği ve ilçe belediyeleri tarafından deprem yardımları kapsamında verilen eşyalara  el koydu.

7 Mart günü İzmir Adnan Menderes Havaalanında yaşanan olay tepkilere neden oldu.

Check-in yaptırmak üzere Pegasus standının önünde bekleyen yolcular da güvenlik personeline tepki göstererek, depremzedelere kendilerinin de katkıda bulunduğunu, gözyaşını hafifletmek amacıını güden ortak dayanışmayı güçlendirmek gerektiğini ifade ederek, "siz burada bu duyguyu yok etmiş durumdasınız. Deprem nedeni ile evini barkını, cocuklarını, eşlerini kaybeden insanlara en büyük darbeyi siz vuruyorsunuz" dediler.


Şap hastalığına karşı aşılama devam ediyorÖnceki Haber

Şap hastalığına karşı aşılama devam ediy...

Dost ve kardeş ülke Pakistan yara sarmaya devam ediyorSonraki Haber

Dost ve kardeş ülke Pakistan yara sarmay...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar