ayyuce
Adana
DOLAR32.3329
EURO35.0539
ALTIN2281.2

Kaymakama komşu olmak ister misiniz

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kaymakama komşu olmak ister misiniz
Abone ol
Kozan ilçesinde bir gencin Kozan Kaymakamına komşu olmak ister misiniz diyerek bir internet sitesine verdiği kiralık ev ilanını, 1 günde 500 kişi gördü, çok sayıda kişi aradı.

Adana’nın Kozan ilçesinde bir gencin "Kozan Kaymakamına komşu olmak ister misiniz" diyerek bir internet sitesine verdiği kiralık ev ilanını, 1 günde 500 kişi gördü, çok sayıda kişi aradı.

21 yaşındaki Arda Eker, Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam’ın ilçede çok sevildiğini ve herkesle diyaloğu nedeni ile dikkat çekmek adına internet sitesine "Kozan Kaymakamına komşu olmak ister misiniz?" başlığıyla kiralık ev ilanı verdiğini söyledi.

Şıh Efendi Bulvarında bulunan 7. kattaki 4+1 evin Kaymakam Gürçam’ın konutuna 50 metre mesafede bulunduğunu belirten Eker, "İlanımız ’Kozan Kaymakamımız Şafak Gürçam’a komşu olmak ister misiniz’ dedik. İlan çok dikkat çekti. Evin özelliği Kaymakama komşu olmaları. Bir günde 500’e yakın kişi ilanı gördü. Yıllık 12 bin TL kira isteniyor ama biraz kirayı düşüreceğiz gibi. Kaymakam bey aramadı. Arasa mutlu oluruz. Yaptığı hizmetlerden memnunuz. Kaymakam çok seviliyor. Komşu olmak istiyorlar. Çok seviyorlar kaymakamı" diye konuştu.


Kar maskeli şahıslar öldürdü dediği kardeşinin katili çıktıÖnceki Haber

Kar maskeli şahıslar öldürdü dediği kard...

Durakta taciz kavgasıSonraki Haber

Durakta taciz kavgası

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar