ayyuce
Adana
DOLAR32.3923
EURO35.1017
ALTIN2326.6

Medikacilerden tekerlekli sandalye desteği

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
Medikacilerden tekerlekli sandalye desteği
Abone ol
bulunan Sağlık Medikal, depremzedeler için ilk günden harekete geçti.

Fiziki mağazası Adana’nın Seyhan ilçesinde bulunan ve Türkiye’nin her yerine satış yapan Sağlık Medikal firması, 6 Şubat’ta meydana gelen Kahramanmaraş depremlerinin ardından hemen harekete geçti.

Engin Ekerbiçer tarafından 2017 yılında kurulan firma, önce Adana ardından depremden etkilenen diğer illerdeki birçok afetzedenin medikal ürün ihtiyacını karşıladı.

Sağlık Medikal, yürüme engelli depremzedeler ile enkazdan çıkarılan ve yürüyemeyecek durumda olan birçok kişi için de tekerlekli sandalye bağışı yaptı. Firmanın bu yardımları, zor durumdaki afetzedeler tarafından mutlulukla karşılandı.

Engin Ekerbiçer, “Sağlık medikal olarak tüm depremzedelerimize elimizden gelen yardımı yaptık, yapmaya da devam ediyoruz. Özellikle tekerlekli sandalye bağışlarımız sırasında duygusal anlar yaşadık. Bu zor günleri el ele vererek aşacağız, birbirimize kenetlenerek bunun da üstesinden geleceğiz. Depremzedelerimize acil şifalar dilerim. Yaşamını kaybeden vatandaşlarımız için de aziz milletimize başsağlığı diliyorum” diye konuştu.


Seyhan Meclisi depremzedeler için tek yürek olduÖnceki Haber

Seyhan Meclisi depremzedeler için tek yü...

Tufanbeyli fasulyesine coğrafi işaret tesciliSonraki Haber

Tufanbeyli fasulyesine coğrafi işaret te...

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar