ayyuce
Adana
DOLAR32.367
EURO35.1344
ALTIN2324.4

Medyum Musa Salah Hoca’nın Büyüleri ve Ritüelleri

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Medyum Musa Salah Hoca’nın Büyüleri ve Ritüelleri
Abone ol
Medyum Musa Salah aslen Iraklıdır. Medyum Musa Salah, ilimlere karşı ilgisini çocukluğundan beri değerlendirmeye başlamıştır.

Küçük yaşlardan beridir eğitim alan Medyum Musa Salah bu bilgisini ve tecrübesini birleştirmiştir. Türkiye’ye geldiğinde bilgini ve tecrübelerini burada vermeye başlamıştır.

Büyüler ve ritüeller konusunda oldukça tecrübeli olan Medyum Musa Salah Hoca büyüler konusunda tercih edilebilecek güvenli medyumlar arasında yer alır.

Medyum Musa Salah birçok türden büyü yapıyor. At nalı celbi ve hamura celbi büyülerini de yapıyor. Hamura celbi en çok biline büyüleri arasında yer alıyor. Ayrıca aşk duası, sabun büyüsü, adet kanı büyüsü, domuz yağı büyüsü, kaşık büyüsü, muhabbet büyüsü de yaptığı büyüler arasında yer alıyor. Becerileri tek büyü değil, ritüeller konusunda da oldukça başarılıdır. Bu ritüeller arasında papaz ritüeli, geri döndürme ritüeli, geri getirme ritüeli, bağlama ritüeli, aşk ritüeli yaptığı ritüeller arasında yer alıyor. Geri döndürme ritüeli, geri getirme ritüeli en çok tercih edilen ritüeller arasında yer alıyor.

Aşk duası bugünler de oldukça popüler bir duadır. Birine aşık olup o kişi ne yaparsa yapsın karşılık vermediğinde son çare olarak bu duaya başvurulur. Bu dua işinde ehli birine yaptırıldığında kesin olarak tutması mümkündür.

Büyü ve ritüeller konusunda değil yapılan büyüleri de bozmaktadır. Eğer size büyü yapıldığından şüpheleniyorsanız Medyum Musa Salah size yardımcı olabilir.

Ayrıca Medyum Musa Salah Hoca hakkında yapılan gerçek kullanıcı yorumlara ulaşmak için Medyum Yorumları Sitesi web sayfasını ziyaret edebilirsiniz.


Husumetli olduğu iş adamını vurdu, 2 kişiyi satırla yaraladıÖnceki Haber

Husumetli olduğu iş adamını vurdu, 2 kiş...

Küçük Salon Dekorasyonu Nasıl Yapılır?Sonraki Haber

Küçük Salon Dekorasyonu Nasıl Yapılır?

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar