NET TAMİR
NET TAMİR
Adana
DOLAR32.5253
EURO34.8563
ALTIN2480.5

MHP Adana'da tek yumruk! Muhteşem Buluşma!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MHP Adana'da tek yumruk! Muhteşem Buluşma!
Abone ol
MHP Adana'da tek yumruk! Muhteşem Buluşma!

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı ve Milletvekili Adayları ilçe gezilerinde esnaf ziyareti yaptılar, çarşı-pazarda vatandaşları dinlediler. Feke'deki SİM açılışı, milletvekili aday tanıtım toplantısı ise olağanüstü ilgiye, muhteşem görüntülere sahne oldu. 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı'nın Milletvekili Adaylarıyla ilçelere yaptığı geziler olağanüstü ilgiye ve muhteşem görüntülere sahne oldu. 

MHP Adana İl Başkanı Başkan Yusuf Kanlı, Milletvekili ve Adayı Muharrem Varlı, MYK Üyesi ve Milletvekili Adayı Uğur Öztürk, Milletvekili Adaylarının tamamı, MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, İl Divan Kurulu Üyeleriyle birlikte Feke, Saimbeyli, Tufanbeyli ilçelerine çıkarma yaptı.

Feke’de muhteşem açılış, muhteşem buluşma…
Feke Seçmen İletişim Merkezi dualarla hizmete açıldı. MHP Feke İlçe Başkanı Fikret Çilingir ve Belediye Başkanı Ahmet Sel’in ev sahipliği yaptığı aday tanıtım toplantısı da SİM’in açılışı gibi olağanüstü ilgi gördü. MHP kurmayları daha sonra Saimbeyli İlçe Başkanı İbrahim Yağbasan ve Belediye Başkanı Mustafa Şahin Gökçe ile birlikte esnaf gezisinde bulundular.  MHP heyeti Tufanbeyli’de de İlçe Başkanı Haydar Dömek ile birlikte çarşı-pazarda vatandaşlarla bir araya geldi.

"Derdimiz Türkiye’yi büyütmek"
MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı yaptığı açıklamada, "MHP ve Cumhur İttifakı olarak bizim derdimiz, Türkiye’yi büyütmek, Dünyanın en güçlü ülkesi haline getirmektir. Bunu bilen ve takdir eden vatandaşlarımız diğer taraftan mandacı muhalefetin bütün büyük yatırımları durdurma, Türkiye’yi iç savaşa sürükleme ve eyaletlere bölerek paramparça etme kaygısını bize iletiyorlar" bilgisini verdi. 

 

"Seçimden güçlenerek çıkacağız"
Kanlı, "Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin liderliğinde milli mücadele ruhuyla siyaset yapan Milliyetçi Hareket Partisi olarak bizim koltuk, makam, mevki derdimiz hiç olmadı; her zaman 'Önce ülkem ve milletim' diyoruz. Vatandaşımız bizi de görüyor, koca iki yılda bir koltuğu paylaşamayan ve onun bunun emriyle aynı masaya onlarca kez oturup kalkan muhalefeti de görüyor. Vatandaşlarımıza inanıyor ve güveniyoruz. MHP ve Cumhur İttifakı mevcut gücüne güç katacak, 14 Mayıs seçiminde destan yazacak" dedi


CHP’li Çelebi’den iftira içerikli afişe tepki!Önceki Haber

CHP’li Çelebi’den iftira içerikli afişe...

Büyükşehir Sarıçam'da 40 bin metrekare park yaptı! Sarıçam fideyle övündü!Sonraki Haber

Büyükşehir Sarıçam'da 40 bin metrekare p...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar