sabancı
NET TAMİR
türk haberler
Adana
DOLAR32.4533
EURO34.4818
ALTIN2475.0

"Öldüğünden haberim yoktu" demişti! Çöp poşetinden çıktı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
"Öldüğünden haberim yoktu" demişti! Çöp poşetinden çıktı
Abone ol
Öldüğünden haberim yoktu" demişti! Çöp poşetinden çıktı.

Adana'da annesinin anahtarı içeride unuttuğunu belirtip yardım istediği ekiplerin evde cesediyle karşılaştığı 2 aylık Mehtap Talay'ın, ağzı bağlı siyah çöp poşetinde bulunduğu ortaya çıktı.

Seyhan ilçesi İstiklal Mahallesi'nde oturan Ayşegül Talay (30), 8 Nisan öğle saatlerinde itfaiyeyi arayıp, evden çıkarken anahtarını içerde unuttuğu söyleyerek yardım istedi.

"ÖLDÜĞÜNDEN HABERİM YOKTU"
Adrese giden polis ve itfaiye ekipleri, evde 2 aylık Mehtap bebeğin cesedini buldu. Uyuşturucu kullanma suçundan kaydı olan Suat Talay (42) ile kaçarak evlenen Ayşegül Talay gözaltına alındı. Olay sırasında uyuşturucunun etkisinde olduğu belirtilen, ifadesinde, "İtfaiyeyi aradım. Bebeğimin öldüğünden haberim yoktu. Bir hafta önce babasıyla yıkamıştık. Sonra sobanın yanına yatırdım. Hiç uyanmadı. Bir haftadır uyuyor zannediyordum" diyen Talay tutuklandı.

KİMSESİZLER MEZARLIĞINA DEFNEDİLECEK
Polisin aradığı Suat Talay'a ise henüz ulaşılamadı. Mehtap bebeğin Adana Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsiden sonra cesedine sahip çıkan olmadı. Bebek, 15 günlük yasal sürede teslim alınmazsa kimsesizler mezarlığında görevliler tarafından toprağa verilecek.

EV KUNDAKLANDI
Bebeğin ölü bulunduğu ev ise dün akşam kundaklandı. Polis ekipleri olay yerinde yaptığı incelemede pet şişeye koyulan benzinle evin yakıldığını tespit etti. Görgü tanıkları evi, Ayşegül'ün ağabeyinin yaktığını iddia etti. 2 katlı evin Suat Talay ve 2 kardeşine anne ve babalarından miras kaldığı, bir süre öncesine kadar birlikte yaşayan kardeşlerin, uyuşturucu kullanımı nedeniyle ilişkileri bozulunca başka evlere taşındığı öğrenildi.

"BEBEĞİM UYUYOR"
Bu arada, olaya ilişkin yeni detaylar da ortaya çıktı. Ayşegül Talay'ın ihbarı üzerine adrese gelen ekiplerin, Mehtap bebeği, ağzı bağlı siyah çöp poşette bulduğu belirtildi. Çiftin isminin açıklanmasını istemeyen komşusu bir kadın, ekipler geldiğinde Ayşegül Talay'ın aldığı uyuşturucunun etkisiyle dengesiz davranışlar sergilediğini belirterek, 'Anahtarını içeride unuttuğunu belirterek benden yardım istedi. İtfaiyeyi aradık polisle gelip, kapıyı açtılar. Ben de eve girdim. Keskin bir koku vardı. Ayşegül Talay bu sırada 'Sessiz olun bebeğim uyuyor' dedi. Sonra bebeğin çöp poşetinde uyuduğunu söyledi. Yatağın üzerindeki kirli çamaşırların yanında bir poşet vardı, görevliler bağlı olan ağzını açınca içinden bebeğin cesedi çıktı dedi. İtfaiye yetkilileri de bebeğin cesedinin siyah çöp poşeti içinden çıktığını doğruladı.


13 milyon lira karşılığında 1 paket makarnaÖnceki Haber

13 milyon lira karşılığında 1 paket maka...

Bahçeli'nin memleketine yeni hastane yatırımıSonraki Haber

Bahçeli'nin memleketine yeni hastane yat...

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar