NET TAMİR
türk haberler
Adana
DOLAR32.5429
EURO34.7661
ALTIN2490.1

Ölmezler Deri Çanta isyan ettirdi: ŞİKAYET YAĞIYOR!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ölmezler Deri Çanta isyan ettirdi: ŞİKAYET YAĞIYOR!
Abone ol
Fatoş (...) isimli vatandaşın şikayetini aynen yayınlıyoruz.

Fatoş (...) isimli vatandaşın şikayetini aynen yayınlıyoruz.

"Ölmezler Kenan Evren şubesinden 24 Eylül'de bir cüzdan aldık. Daha sonra aynı gün bir küçük modelle değişimi sağlandı. Cüzdana kart koyarken iç astarı yırtıldı ve 2 ekim'de götürdük "firmaya göndereceğiz" dediler, tamam dedik.

16 Ekim'de geçerken uğradık ne oldu diye? Daha ne olduğunu anlamadan "hemen aradık size ulaşamadık" dediler. Aramadıklarını söyledik. Daha sonra, belge istediler. Bizde "yanımızda değil, kontrol edin hazırsa gidip alalım" dedik. İçeriden çok eski bir cüzdan getirdiler bize ait olmadığını söyledik. Israrla belge istediler, bizi hatırlamadıklarını söylediler. Daha sonra kredi kartı ekstresini gösterdik. Gönderdikleri ürünleri not aldıkları defterden bakmalarını söyledim, buldular ama tekrar o eski cüzdanı getirdiler.
"1 hafta da nasıl bu kadar yıpratabiliriz bizim değil" dediğimiz zaman da "hata senin elinde belgen bile yok verdiğimize razı olmuyorsun" dediler. Biz de "cüzdan neredeyse söyleyin belgesini getirelim şu an yanımızda değil" desek de, "alıyorsan bunu al yoksa hiçbir şey vermem, hiçbir şey de alamazsın" dediler.
Daha sonra ben sert çıkınca "belgeyi getir yenisini verelim" dediler. 
10 dakika içinde belgeyi götürdüm. Bu defa da "git pazartesi gel" dediler. "Belgeyi getir cüzdanı vereyim dediniz dalga mı geçiyorsunuz" dediğim zamanda, "bir daha buradan alışveriş yapmayın o halde" dediler.
Daha önce aldığım bavul seti ve küçük bavullar da problemli. Küçük bavulun tutacak yeri kopmuş. Ellerinde olmadığını o an yapamayacaklarını söylediler. Satarken "%100 gerçek deri 2 yıl garantili hiçbir belgeye gerek yok biz kendi ürünlerimizi tanıyoruz" dediler. Kasadaki bey dahi o gün kendisinin orada olmadığını söyledi.
"Size hiç ürün dahi vermezsek bile hiçbir şey ispat edemezseniz" dediler. gereğinin yapılmasını rica ediyorum, paramızla rezil oluyoruz."


Polis eşi yaşadığı şiddeti anlattıÖnceki Haber

Polis eşi yaşadığı şiddeti anlattı

Küfürlü konuşan komşusunun evini basıp silahla vurduSonraki Haber

Küfürlü konuşan komşusunun evini basıp s...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar