ayyuce
Adana
DOLAR32.3776
EURO35.0442
ALTIN2325.4

Organizasyona kuyumcu akını

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Organizasyona kuyumcu akını
Abone ol
ilk kez gerçekleştirilen Anatolia Jewerlry’e 40 şehirden 100'den fazla kuyumcu katıldı. Fuarda Van kedisi ve Van Gölü figürlü bilezikler ilgi odağı oldu.

Yaklaşık 20 yıldır kuyum alanında Türkiye’nin en etkin organizasyonlarında imzası bulunan Ülker Selviler yönetimindeki Adana merkezli Us Fuar, Van’da ilk kez gerçekleştirilen Anatolia Jewerlry Show VAN Fuarı’na imza attı.

Altın, gümüş, pırlanta, her türlü takı ve aksesuarların sergilendiği fuarın açılışını Van Valisi Mehmet Emin Bilmez, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Gülşen Orhan, Van Kuyumcular ve Sarraflar Derneği Başkanı Casim Aslan, Us Fuar Genel Müdürü Ülker Selviler ve Türkiye’nin dört bir yanından gelen kuyum sektörü oda ve dernek başkanları birlikte yaptı.

Kuyum sektörünün Türkiye’deki etkin iki markası Borsa Gold ve Akabe Kuyumculuk'un sponsor olarak katkı sağladığı Anatolia Jewerlry Fuarı’nı değerlendiren Van Kuyumcular ve Sarraflar Derneği Başkanı Casim Aslan da, fuarı 2018 yılından beri hayal ettiklerini belirterek, "Kuyum sektöründe Van’ın önemli bir merkez olduğunu gösterdik. 40’a yakın şehirden meslektaşlarımızı, oda ve dernek başkanlarımızı ağırladık. 100’ün üzerinde markanın ürünleri sergilendi. Düğün sezonu öncesi yeni ürünlerle tanışma imkanı bulduk. Bu fuarın gelecek yıllarda daha görkemli geçmesi için çalışmalarımıza şimdiden başlayacağız. Komşu ülkelerin daha etkin katılımıyla bu fuarı uluslararası kimliğe kavuşturmayı hedefliyoruz. Başta Us Fuar olmak üzere fuara emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.


Polis aracıyla otomobil çarpıştı: 4 yaralıÖnceki Haber

Polis aracıyla otomobil çarpıştı: 4 yara...

Adanaspor bayramı gençlerle kutladıSonraki Haber

Adanaspor bayramı gençlerle kutladı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar