NET TAMİR
türk haberler
Adana
DOLAR32.5038
EURO34.7826
ALTIN2499.5

Özel Etkinliklerde Çok Tercih Edilen 5 Kadın Kıyafeti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Özel Etkinliklerde Çok Tercih Edilen 5 Kadın Kıyafeti
Abone ol
Özel bir etkinliğe giderken ne giyileceği kadınların aklındaki ortak sorudur.

Özel bir etkinliğe giderken ne giyileceği kadınların aklındaki ortak sorudur. Etkinlik öncesinde çıkılan alışverişlerde ne tür kıyafetlere bakılacağı konusu can sıkıcı olabilmektedir. Bu konuya şık ve faydalı öneriler getirmek adına butikburuc.com kurucularından İsa Doğan, özel etkinliklerde tercih edilen 5 kıyafetten bahsetti. Gidilecek etkinliğe göre uygun kıyafet seçimini kolaylaştıracak bu öneriler ile hem kolay bir hazırlık süreci hem de etkinlikte göz kamaştırıcı bir şekilde görülme imkanı yakalanabilir. Kıyafet çeşitleri arasından kişinin zevkine uygun renge ve modele karar vermesi için ise hazır kıyafet markaları örnek gösterme görevi görmektedir.

Elbiseler

Elbise, seçilen modele göre zarif veya gösterişli görünme imkanı sunan bir kıyafettir. Sezon renklerine uygun zarif modeller, kır düğünü, mezuniyet partisi gibi etkinliklerde tercih edilmektedir. Sadeliğin ön planda olduğu etkinlikler için tercih edilmektedir. Gidilecek etkinliğin bir gece etkinliği olması ve gösterişli bir mekânda olması halinde ise abiye elbiseler devreye girmektedir. Simli, pullu veya transparan özellikleri ile ön plana çıkan abiye elbiseler, gösterişli kıyafetlerdir. Genellikle ayak bileği hizasına gelecek şekilde uzundurlar. Ancak mini boylarda da abiye elbiseler bulmak mümkündür.

Tulum

Son dönemlerin popüler kıyafetlerinden olan tulumlar şık etkinlikler için tercih edilen kıyafetler arasındadır. Genellikle dokuma kumaştan veya ketenden üretilmektedirler. Diz üstü kısa tulumlar bulunabildiği gibi etkinlik amaçlı tercih edilen modeller genellikle ayak bileği hizasına gelen uzunluktadır. Uzun, kısa veya kolsuz modelleri bulunmaktadır. Beli kemerli modeller tulumun şıklığını arttırmaktadır. Farklı renklerde ve desenlerde tulumlar bulmak mümkündür. Topuklu ayakkabı ile giyilerek şıklığın artırılması önerilir.

Büstiyer

Klasik bir pantolon veya etek üzerine giyilen büstiyerler şık kıyafet seçeneklerinden diğeridir. Göbeği açık modelleri seven kişiler için önerilmektedir. Bel bölgesi çapraz şeritler halinde ayrılmış modeller son iki yılın popüler büstiyer kesimidir. Göğüs kısmı açık olan ve böylece kıyafete göğüs dekoltesi kazandıran modelleri de bulunur. Farklı renklerde ve tasarımlarda üretilmektedir. Genellikle polyesterden yapılmaktadırlar. Kış dönemlerinde ceket takımları içerisine giyilirler.

Ceket Takımları

Dar kesim, bol kesim veya yüksek bel pantolon ve üzerine aynı renkte ceketten oluşan ceket takımları şık öneriler arasında yer almaktadır. Pantolon üzerine sadece ceket giyilerek dekolte ön plana çıkarılarak giyilebildiği gibi içerisine şık bluz veya büstiyerler ile ceketin önü açık bir şekilde de giyilmektedir. Son dönemlerde etekli ceket takımları da popülerleşmiştir. Rengarenk takımlar özellikle açık hava etkinlikleri için tercih edilirken, gece etkinliklerinde siyah veya simli modeller tercih edilir.

Pantolon Bluz Takımları

Son iki yıldır popüler olan pantolon bluz takımları da etkinlikler için tercih edilmektedir. Tayt veya kumaş pantolon üzerine aynı renkten oluşan bluz ve büstiyerleri kapsayan bu takımlar topuklu ayakkabı ile bir araya getirilir. Tamamı ile simli veya pullu modeller bulunabildiği gibi tek tip desene sahip takımlar bulmak mümkündür. Abiye kategorisine ait olabileceği gibi günlük kategorisine giren modelleri de bulunmaktadır.

okuhaber.com


İnternet gazetecilerinden Basın Yasası teklifine tam destekÖnceki Haber

İnternet gazetecilerinden Basın Yasası t...

Kurumsal İşletmelere Güvenilir Ağ Kurmanın 5 AdımıSonraki Haber

Kurumsal İşletmelere Güvenilir Ağ Kurman...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar