NET TAMİR
türk haberler
Adana
DOLAR32.6266
EURO34.7632
ALTIN2498.2

Sağlık Sen üyeleri TOKİ müjdesi bekliyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
Sağlık Sen üyeleri TOKİ müjdesi bekliyor
Abone ol
Sağlık Sen üyeleri TOKİ müjdesi bekliyor.

Sağlık Sen Adana Şubesi depremzedelerin yanında olmaya devam ediyor. 

Kahramanmaraş'da nöbet sırasını başarıyla ifa ettiklerini bildiren Sağlık Sen Adana Şube Başkanı Bekir Nennioğlu, "Pandemide sahada sağlık çalışanlarının hakkı için mücadele ederken biz vardık. Banka promosyon güncellenmesi için sahada mücadele ederken biz vardık. 3600 Ek gösterge için mücadele de sahada biz vardık" dedi.

Nennioğlu sözlerini şu ifadelerle sürdürdü:

"Asrın felaketinde depremzede sağlık çalışanlarımız için Kahramanmaraş Necip Fazıl Devlet hastanesi bahçesine açtığımız ikram çadırında onların yanında dün olduğu gibi bugünde yine biz olduk. Sağlık çalışanlarının hak ve menfaatlerini korumak var için gücümüz ile gayret edeceğiz. Özellikle Sağlık çalışanlarına ucuz,  güvenli site içerisinde 24 saat esaslı kreş bulunan ve sosyal tesisleri olan kalıcı konutların TOKI tarafından yapılarak sağlık çalışanlarına pozitif ayrımcılık yapılması çalışmalarının sonuna kadar mücadele edeceğiz."

alınan bilgilere göre, sendika genel merkezi tarafından Kahramanmaraş’da kurulan ikram evinde iftar sonrası Adana'dan gelen üyeler tarafından hazırlanan kek, börek ve yemekler depremzedelere ikram edildi.

Başkan Nennioğlu, depremde zarar gören ailelere gıda, giyim ve battaniye yardımı yapıldığını, çocuklara oyuncak ve çeşitli şekerlemeler verildiğini söyledi. 
Nennioğlu, depremzedelere yemek yapımında  özveri ile destek veren Sağlık Sen ailesine teşekkür ettiğini kaydetti.


Yoğurdun kaymağını ihracatçı yiyecekÖnceki Haber

Yoğurdun kaymağını ihracatçı yiyecek

Mavi Lacivertli futbolcudan radikal karar!Sonraki Haber

Mavi Lacivertli futbolcudan radikal kara...

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar