ayyuce
Adana
DOLAR32.3233
EURO35.0886
ALTIN2282.2

Sarıçam çiftçisine rekor destek

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sarıçam çiftçisine rekor destek
Abone ol
Sarıçam çiftçisine rekor destek.

Sarıçam Belediyesi ilçede bu sene ikincisini gerçekleştirdiği fide dağıtımı ile yeni bir rekora daha imza attı.  “Sarıçam Üretsin Fidesi Bizden Olsun” sloganıyla hayat geçirilen projede, 440 bin fide dağıtımı gerçekleştirildi.

Katılımın yoğun olduğu fide dağıtımı ilçenin beş ayrı noktasında kurulan stantlarda gerçekleştirildi.

Sarıçam Belediyesi Bahçesi, Beyceli Mahallesi Sağlık Ocağı Karşısı Bpet Petrol yanı, Geniş Yol üzeri Demir Market yanı, Dilek Atlığ Caddesi, Karadeniz Market yanı ve Osman Gazi Mahallesi Bilge Kaan Ortaokulu önü Pazar Yeri’nde belirlenen noktalarda gerçekleştirilen fide dağıtımında, yöreye uygun domates, biber ve patlıcan fidesi vatandaşlara dağıtıldı.

Etkinlikte fide dağıtım stantlarını tek tek dolaşarak fide dağıtımı yapan Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılandı.

"AMACIMIZ ÜLKE EKONOMİSİNE KATKI SAĞLAMAK"

Fide dağıtımının ilçede yaşayan vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandığını ve yoğun ilgi gördüğünü belirten Başkan Uludağ amaçlarının Sarıçam’da yaşayan vatandaşların yerinde üretimle ülke ve aile ekonomilerine katkı sağlamak olduğunu belirtti. 

Pandemi ile birlikte insanların kapanma süreçlerinde kendilerine yeni uğraş alanları aradığının altını çizen Başkan Uludağ dağıttıkları fidelerle insanların kendilerine mini hobi bahçeleri oluşturabileceklerini kaydetti.


İhlalde bulunanlara cezaÖnceki Haber

İhlalde bulunanlara ceza

Adana’da otogarda yangınSonraki Haber

Adana’da otogarda yangın

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar