türk haberler
türk haberler
Adana
DOLAR32.4715
EURO34.8733
ALTIN2480.8

Başkan Uludağ’dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Uludağ’dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajı
Abone ol
Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ Cumhuriyetin kuruluşunun 98’inci yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Uludağ mesajında, yedi düvele karşı verilen mücadelede kazandığı askeri başarıyı Ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Türk Milletiyle birlikte Cumhuriyetle taçlandırdığına vurgu yaptı

29 Ekim’in vatanında işgalleri kabullenmeyen bir ulusun, İstiklal Savaşı’yla kenetlenen ruhların sarsılmaz iradesini ortaya koyduğunu belirten Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ mesajında şu ifadelere yer verdi; “ Milletimizin önceliği, içinde bulunduğu tüm olumsuzluklara rağmen kendi bağımsızlığını tesis etmek olmuştur.  Verdiği kurtuluş mücadele ile kendisinden kat be kat üstün kuvvetlere karşı tüm dünyayı kendine hayran bırakacak bir zafere imza atmıştır. 

“29 EKİM MİLLETİMİZİN ŞANLI TARİHİNDEKİ EN ÖNEMLİ DÖNÜM NOKTALARINDAN BİRİDİR”

Kurtuluş Savaşı’ndaki başarısıyla ismini bir kez daha tarihe altın harflerle yazdırmayı başaran Türk Ulusu, bağımsızlığı kendisine karakter edinen Ulu Önderinin liderliğinde bundan tam 98 yıl önce Cumhuriyet’i ilan etmiştir. Tarih boyu işgallere karşı boyun eğmeyen, manda ve himayeciliği reddeden, Cumhuriyetin ilanı, milletimizin şanlı tarihindeki en önemli dönüm noktalarından biridir. Bu vesile ile Cumhuriyet Bayramımızın 98.yıldönümünde; Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Silah Arkadaşlarını, vatan uğruna gözünü kırpmadan can veren tüm şehitlerimizi, gazilerimizi şükranla, saygıyla ve rahmetle anıyor Cumhuriyet Bayramımızı kutluyorum.” 


Kamera konulduğunu ihbar eden cezaevi çalışanı Van’a tayin edildiÖnceki Haber

Kamera konulduğunu ihbar eden cezaevi ça...

“Her ailenin bir afet planı olacak”Sonraki Haber

“Her ailenin bir afet planı olacak”

Yorum Yazın

Benzer Haberler

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar