ayyuce
Adana
DOLAR32.3677
EURO34.9763
ALTIN2325.0

Fenerbahçe'nin gündeminden düşmüyor, Şok gelişmeler! Montella gidiyor mu?

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
Fenerbahçe'nin gündeminden düşmüyor, Şok gelişmeler! Montella gidiyor mu?
Abone ol
Fenerbahçe'nin gündeminden düşmüyor, Şok gelişmeler! Montella gidiyor mu?

Avrupa kupaları hedefine dolu dizgin ilerleyen Adana Demirspor, kulüp rekorlarını da alt üst ediyor.

Bu sezon teknik direktör Montella yönetiminde, evinde namağlup serisi, en fazla puan toplayan ve gol atandan sonra üst üste kazanma serisi rekorunu da kıran mavi-şimşeklerde Montella,"Karagümrük galibiyetiyle Süper Lig'i 4. olarak bitirecek puanı aldık sayılır. Bakalım sezon sonuna kadar daha neler yapabileceğiz. Hep birlikte göreceğiz. Gümrük maçında geri dönüş konusunda sahada oldukça kararlı bir tavır sergiledik ve arzu ettiğimiz 3 puana ulaştık" ifadelerini kullandı.

ONLAR DİNLENDİ
Montella, ligde direkt rakipleri olan 3. sıradaki Beşiktaş'la Adana'da da çok kritik bir maça çıkacaklarının altını çizdi. İtalyan hoca, "Bizim için Beşiktaş maçı önemli bir müsabaka olacak. Biz 3 gün çalışarak hazırlanacağız. Onlar 2 hafta dinlenerek karşımıza çıkacaklar. Sezonun ikinci yarısında en iyi futbolu Beşiktaş oynuyor. Seyir zevki yüksek bir müsabaka olacak. Umarım sahadan istediğimiz sonuç ile ayrılırız" diye konuştu.

Murat Sancak'tan Montella açıklaması:
Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Fenerbahçe iddialarının olduğunu ancak teknik direktör Vincenzo Montella ile yola devam etmek istediklerini söyledi.

Adana Demirspor deplasmanda Fatih Karagümrük'ü 3-2 mağlup etti. Ligde üst üste 5. galibiyetini alan Adana ekibinde teknik direktör Montella'nın takımda kalıp kalmayacağı ise merak konusu oldu.

Kulüp Başkanı Murat Sancak, Vavacars Fatih Karagümrük maçının ardından TRT SPOR'a konuyla ilgili açıklama yaptı.

Sancak, "Montella ile devam etmek istiyoruz. Fenerbahçe iddiaları var ama ben böyle bir şey olduğunu düşünmüyorum" ifadelerini kullandı. 


Hani nerede verdiğiniz namus sözü? CHP'li belediyede işçi kıyımı tam gaz devam!Önceki Haber

Hani nerede verdiğiniz namus sözü? CHP'l...

Kripto Para Alım Satımı Nasıl Yapılır?Sonraki Haber

Kripto Para Alım Satımı Nasıl Yapılır?

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar